Aceasta  politica a fost actualizata ultima data pe de 01.01.2022, urmand a fi revizuita si actualizata periodic.

1. Introducere

Iti multumim pentru interesul fata de compania noastra, produsele si/sau serviciile. Cand intri intr-o relatie de orice fel cu noi, ne incredintezi informatiile tale.

Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti explice ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Iti luam in serios confidentialitatea si nu vindem niciodata liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile personale iti apartin, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta si sa le prelucram cu atentie. Nu oferim informatii unor parti terte fara a te informa. Aceste informatii sunt importante. Speram sa le citesti cu atentie.

Aceasta nota te informeaza despre informatiile pe care le procesam in legatura cu tine in relatie cu organizatia noastra. In colectarea acestor informatii, noi actionam in calitate de operator si, prin lege, suntem obligati sa iti furnizam informatii despre noi, despre motivul si modul in care folosim datele tale si despre drepturile pe care le ai asupra datelor tale.

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. se angajeaza sa respecte cele mai inalte standarde de protectie a datelor dumneavoastra. Daca informatiile de mai jos nu raspund la intrebarile dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la datele de contact prezentate pe site.

a. Folosim datele doar in avantajul dumneavoastra

Vom folosi datele dumneavoastra doar pentru a va imbunatati experienta de navigare si descoperire a serviciilor noastre.

b. Asiguram cea mai inalta protectie

Vom proteja datele dumneavoastra ca si cum ar fi ale noastre, la cele mai inalte standarde disponibile.

c. Dumneavoastra decideti ce se intampla cu datele

Recunoastem ca sunteti singurul titular al datelor dumneavoastra si va vom raspunde intotdeauna direct la orice intrebare privind acestea.

d. Fara spam

Nu va vom trimite spam si nu vom da datele dumneavoastra nimanui pentru a va trimite spam.

e. Vom intelege cand nu mai doriti sa colaboram

Daca renuntati sa primiti comunicari de la noi si va stergeti contul, vom sterge datele dumneavoastra dupa un interval de timp, fara o interventie suplimentara din partea dumneavoastra. Nu vom retine date pe care nu mai doriti sa le folosim. 

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. denumita in continuare „Operator”, prelucreaza datele cu caracter personal in conformitate cu Regulamentul European nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR) si legislatia nationala in vigoare.

Prin comunicarea datelor lor cu caracter personal Operatorului, persoanele vizate isi exprima acordul expres si neechivoc ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Operatorului si sa fie prelucrate in scopul transmiterii de informatii periodice prin e-mail cu privire la produsele si serviciile promovate de catre Operator.

Operatorul respecta confidentialitatea datelor cu caracter personal de care ia cunostinta in orice modalitate. Datele cu caracter personal colectate nu vor fi dezvaluite catre terti decat cu consimtimantul expres al persoanei vizate si in cazurile in care Operatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

Informarea corecta a utilizatorilor acestui site este importanta pentru noi, asa ca o sa-ti explicam in detaliu, in randurile care urmeaza, ce date colectam de la tine, cum le folosim, in ce scop le folosim si care sunt drepturile tale in acest context.

2. Alte servicii

Aceasta Politica de confidentialitate nu acopera aplicatiile si site-urile altor terti la care poti ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Acest lucru excedeaza controlului nostru. Te incurajam sa examinezi Politica de confidentialitate de pe orice site si/sau aplicatie inainte de a furniza date personale.

3. Cine suntem noi?

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. este o companie romaneasca, cu sediul social in Constanta, strada Poporului, nr.36, etaj 1, camera 4, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J13/2309/20.08.2018, avand C.I.F. 39761120.

In calitate de autor, proprietar si administrator al site-ului seamanshelp.com, este responsabila de prelucrarea datelor tale cu caracter personal pe care le colectam direct de la tine sau din alte surse.

Compania noastra respecta confidentialitatea si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care acceseaza site-ul web. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile care sunt introduse in bazele noastre de date sunt utilizate numai in scopuri determinate, explicite si legitime.

4. Cine esti tu?

Potrivit legislatiei, tu, persoana fizica beneficiara a serviciilor si/sau produsele noastre, reprezentantul ori persoana de contact a unei companii sau persoana aflata intr-o relatie de orice fel cu compania noastra, esti o persoana vizata”, adica o persoana fizica identificata sau identificabila. Pentru a fi complet transparenti in privinta prelucrarii de date si pentru a-ti permite sa iti exerciti cu usurinta, in orice moment, drepturile, am implementat masuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date si tu, persoana vizata.

5. Definitii:

ANSPDCP =  Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

* “date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila (“persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

* “prelucrare” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;

* “restrictionarea prelucrarii” inseamna marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora;

* “operator” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau in dreptul intern;

* “persoana imputernicita de operator” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului;

* “destinatar” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism careia (caruia) ii sunt divulgate datele cu caracter personal, indiferent daca este sau nu o parte terta. Cu toate acestea, autoritatile publice carora li se pot comunica date cu caracter personal in cadrul unei anumite anchete in conformitate cu dreptul Uniunii sau cu dreptul intern nu sunt considerate destinatari; prelucrarea acestor date de catre autoritatile publice respective respecta normele aplicabile in materie de protectie a datelor, in conformitate cu scopurile prelucrarii;

* “consimtamant” al persoanei vizate inseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate.

* incalcarea securitatii datelor cu caracter personal inseamna o incalcare a securitatii care duce, in mod accidental sau ilegal, la distrugerea, pierderea, modificarea sau divulgarea neautorizata a Datelor cu Caracter Personal transmise, stocate sau prelucrate intr-un alt mod, sau la accesul neautorizat la acestea.

6. Angajamentul nostru

Protectia informatiilor tale personale este foarte importanta pentru noi. De aceea, ne-am luat angajamentul sa respectam legislatia europeana si nationala privind protectia datelor cu caracter personal, in special Regulamentul (UE) 679/2016, cunoscut si sub denumirea de GDPR si urmatoarele principii:

* Legalitate, echitate si transparenta

Prelucram datele tale legal si corect. Suntem intotdeauna transparenti in privinta informatiilor pe care le utilizam, iar tu esti informat corespunzator.

* Controlul iti apartine

In limitele legii, iti oferim posibilitatea de a examina, modifica, sterge datele personale pe care le-ai impartasit cu noi si de a-ti exercita celelalte drepturi.

* Integritatea datelor si limitarea scopului

Utilizam datele numai in scopurile descrise la momentul colectarii sau in noi scopuri compatibile cu cele initiale. In toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislatia. Luam masuri rezonabile pentru a ne asigura ca datele personale sunt corecte, complete si actualizate.

* Securitate

Am implementat masuri rezonabile de securitate si criptare, astfel incat sa iti protejam cat mai bine informatiile. Cu toate acestea, retine faptul ca niciun site web, nici o aplicatie si nici o conexiune la internet nu este complet sigura.

7. Schimbari

Putem schimba aceasta Politica de confidentialitate in orice moment. Toate actualizarile si modificarile prezentei Politici sunt valabile imediat dupa notificare, pe care o vom realiza prin afisare pe site si/sau notificare pe e-mail.

8. Ce date personale colectam

In functie de tipul datelor cu caracter personal solicitate, acestea sunt folosite diferit.

Atunci cand navighezi pe site-ul nostru, completezi formularul de contact, ne transmiti o solicitare pe e-mail, doresti sa achizitionezi un serviciu sau ne contactezi in orice alt scop si pe orice alt canal de comunicare, este posibil sa ne comunici urmatoarele date personale, pe care le colectam direct de la tine sau din alte surse, cum ar fi:

* Nick name

* Adresa de e-mail

* Numarul de telefon

* Compania pe care o reprezinti

* Functia pe care o ai in cadrul companiei

Este posibil sa colectam date prin module cookie sau alte tehnologii similare, precum:

* Adresa IP

* Navigatorul de internet

* Locatia

* Paginile web pe care le accesezi pe site-ul nostru

In textele urmatoare regasiti explicatii detaliate, in care va explicam de ce va solicitam anumite date si ce anume facem cu acestea.

I. Nume si informatii de contact (functie, nationalitate, sex)

Cum folosim numele si informatiile de contact (functie, nationalitate, sex) De ce?
Folosim aceste date pentru a personaliza e-mail-urile pe care le primesti de la noi. Pentru o comunicare bazata pe bun simt si respect.
Pentru a va trimite informatii prin e-mail, sau SMS cu privire la noutatile sau serviciile noi adaugate in cuprinsul site-ului. Pentru a va tine la curent cu activitatea noastra. Trimitem doar informatii pentru care am primit acceptul dumneavoastra.
Prevenirea fraudelor si detectarea acestora. Pentru a preveni si detecta fraudele care va vizeaza atat pe dumneavoastra, cat si S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.; cazuri nefericite, insa este absolut necesar.
Pentru a fi la curent cu preferintele dumneavoastra si ale altor utilizatori. Pentru a va oferi exact lucrurile pe care le asteptati si care se doresc a fi efectiv utile in activitatea dumneavoastra.

II. Adresa de e-mail

Cum folosim adresa de e-mail De ce?
Este folosita pentru accesarea contului si pentru primirea de informatii importante legate de buna functionare a site-ului si a contului tau. Reprezinta principala cale de legatura cu dvs.

III. Numarul de telefon mobil

Cum folosim numarul de telefon mobil De ce?
In cazul in care ne-ai furnizat numarul de telefon, folosim aceste date pentru a te putea contacta rapid in aspecte legate de contul tau. In cazul in care adresa de e-mail este dezactivata si s-ar putea pierde mesaje importante.

IV. Data nasterii

Cum folosim data nasterii De ce?
Prevenirea fraudelor si detectarea acestora. Pentru a preveni si detecta fraudele care va vizeaza atat pe dumneavoastra, cat si S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.; cazuri nefericite, insa este absolut necesar.
Pentru a va face surprize, ocazional. Va trimitem urari la aniversarea dumneavoastra.

V. Genul: Doamna/Domnul

Cum folosim informatia privind genul De ce?
Pentru a ne putea adresa corect Pentru o comunicare bazata pe bun simt si respect.

VI. Informatii cu privire la modalitatea de plata

Cum folosim informatiile cu privire la modalitatea de plata De ce?
Procesatorul nostru de plati online , prin serviciul Site-ul nostru va directioneaza catre platforma bancii in cazul in care ati optat pentru modalitatea de plata online a serviciului. Noi nu retinem, nici nu procesam informatiile oferite in procedura de plata online: numarul cardului, CVV-ul. Pentru a onora contractul la distanta incheiat cu dumneavoastra. Nu oferim unele din serviciile  noastre in mod gratuit: ele au un pret care trebuie achitat online, daca ati optat pentru aceasta modalitate.
Pentru a preveni si detecta fraudele Pentru a preveni si detecta fraudele care va vizeaza atat pe dumneavoastra, cat si S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.; cazuri nefericite, insa este absolut necesar.

VII. Istoricul cererilor dumneavoastra

Cum folosim istoricul cererilor dumneavoastra De ce?
Pentru a putea solutiona cererile dumneavoastra si a va oferi suport. Trebuie sa pastram istoricul cererilor pentru a  va oferi cel mai bun customer support.

VIII. Informatii despre telefonul sau laptopul dumneavoastra si modalitatea in care folositi site-urile noastre: adresa IP, tipul dispozitivului electronic si istoricul de browsing

Cum folosim informatiile despre telefonul, laptopul dumneavoastra si modalitatea in care folositi site-ul noastru De ce?
Pentru a ne imbunatati constant site-ul. Pentru a putea determina cum folositi site-ul nostru si a va putea oferi cea mai buna experienta de navigare. Scopul este sa facem schimbarile necesare pentru ca tu sa gasesti mai usor si rapid informatiile pe care le cauti
Pentru a ne proteja site-ul Pentru a preveni si detecta tentativele de frauda savarsite cu privire la dumneavoastra si la compania noastra. Pentru a ne indeplini obligatiile legale de a va proteja datele cu caracter personal.

Nu sunteti obligat sa ne furnizati datele dumneavoastra cu caracter personal, insa daca nu faceti acest lucru nu veti putea beneficia de serviciile site-ului nostru si este posibil sa nu beneficiati de cea mai buna experienta online. Este exclusiv decizia dumneavoastra si o respectam.

Va asiguram ca anonimizam informatiile dumneavoastra cu caracter personal (ca sa nu puteti fi identificat) si le folosim pentru a testa sistemele IT pe care le utilizam, pentru a imbunatati experienta oferita de site-urile noastre si pentru a dezvolta noi produse si alte servicii conexe.

9. Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

S.C. PHOENIX MARTECH ASSISTANCE S.R.L poate permite prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de catre terti doar in urmatoarele cazuri:

a. Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

i. e prevazut intr-o dispozitie legala;

ii. protejeaza drepturile S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.;

iii. previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

iv. protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

v. aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii legale;

vi. in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L., sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii in special in aspecte legate de securitatea seamanshelp.com;

vii. in cazul in care S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, baza de date este transferata noului operator;

viii. in cazul in care S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul stabilit, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei;

ix. in cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul propriu.

10. Durata procesarii datelor cu caracter personal

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la incetarea contractului sau ultima interactiune cu noi.

Dupa incheierea perioadei, datele cu caracter personal vor fi distruse sau sterse din sistemele informatice sau transformate in date anonime pentru a fi utilizate in scopuri de cercetare stiintifica, istorica sau statistica.

Retine faptul ca in anumite situatii expres reglementate, stocam datele pe perioada care ne este impusa de lege.

S.C. PHOENIX MARTECH ASSISTANCE S.R.L va pastra Datele cu Caracter Personal furnizate de dvs. doar atat timp cat este necesar pentru a atinge scopul pentru care au fost furnizate sau cat este cerut prin legile aplicabile si va returna, sterge sau distruge toate Datele cu Caracter Personal Prelucrate in termenul stabilit de Regulamentul (UE) 2016/679 „Regulamentul general privind protectia datelor” de maxim 30 zile de la cererea de returnare, stergere sau distrugere pentru orice motiv.

Vom pastra informatiile cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra cat timp  aveti cont pe site-urile noastre, sau, in cazul in care ne contactati, pentru intervalul necesar procesarii cererilor dumneavoastra.

Datele care sunt solicitate de catre autoritatile romane pot fi pastrate, pentru respectarea obligatiilor legale in relatie cu compania noastra, chiar daca contul dumneavoastra de utilizator a fost inchis.

11. Ce date colectam cu ajutorul cookie-urilor din site-ul nostru

Setam cookieuri pe calculatorul dumneavoastra pentru:

– a retine daca v-am aratat bannerele promotionale

– a retine daca sunteti logat in contul dumneavoastra din site

– a retine daca sunteti vizitator nou sau recurent si ce pagini ati vizitat in site

– a retine daca v-am afisat optiunea de a va abona la newsletter-ele noastre

12. Cum partajam informatiile tale cu ceilalti?

Putem dezvalui datele tale, respectand legea aplicabila, partenerilor de afaceri sau altor terti. Depunem in permanenta eforturi rezonabile pentru a ne asigura ca acesti terti au implementate masuri adecvate de protectie si securitate. Cu acesti terti avem clauze contractuale astfel incat datele tale sa fie protejate. Daca legea ne obliga, te vom informa cu privire la identitatea acestor companii inainte de transmitere sau intr-un termen rezonabil si ne vom asigura ca orice transfer este legitim, avand la baza consimtamantul tau sau alt temei juridic.

De exemplu, am putea furniza datele tale catre alte companii, precum furnizorii de servicii IT sau telecomunicatii, contabilitate, servicii juridice si alti terti cu care avem o relatie contractuala. Acesti terti sunt selectati cu o grija deosebita astfel incat datele tale sa fie prelucrate doar in scopurile pe care noi le indicam.

De asemenea, am putea partaja datele tale catre parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu.

Desi putin probabil, am putea vinde in viitor afacerea sau o parte a afacerii, situatie care va include transferul datelor tale.

Putem transmite datele ai altor parti avand consimtamantul sau potrivit instructiunilor tale.

Vom putea, de asemenea, furniza informatiile tale cu caracter personal si catre parchet, politie, instantele judecatoresti si alte organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Ne vom asigura, in limite rezonabile, ca datele tale nu parasesc Spatiul Economic European, insa, in masura in care vom transfera date catre state din afara SEE, ne vom asigura, in toate cazurile, ca transferurile sunt legitime, avand la baza consimtamantul tau explicit sau alt temei legal.

13. Drepturile utilizatorilor site-ului

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L., in calitate de operator de date cu caracter personal, a implementat masurile tehnice si organizatorice pentru a asigura respectarea drepturilor utilizatorilor site-ului (persoane vizate conform Regulamentului ( UE) 2016/679, mai departe Regulamentul), si anume:

Dreptul de a fi informat cu privire la modalitatea in care datele dumneavoastra cu character personal sunt utilizate (cum ar fi aceasta pagina).

Dreptul de acces inseamna dreptul persoanei vizate de a obtine o confirmare din partea operatorului ca prelucreaza sau nu datele cu caracter personal care il privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.

Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

Dreptul la opozitie vizeaza dreptul persoanei vizate de a se opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, persoana vizata are cu precadere dreptul de a se opune prelucrarii in orice moment.

Dreptul la rectificare se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte stocate. Aveti dreptul de a rectifica datele detinute in legatura cu dvs., daca acestea nu sunt corecte. Daca datele pe care le detinem cu privire la dvs. trebuie actualizate sau in cazul in care considerati ca acestea pot fi incorecte, va puteti autentifica in contul de utilizator pentru actualizarea acestora. Persoana vizata are dreptul sa obtina rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care o privesc, fara intarzieri nejustificate si completarea datelor cu caracter personal incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare. Rectificarea trebuie comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate (demonstrabile).

Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) inseamna dreptul persoanei vizate de a solicita sa ii fie sterse datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; isi retrage consimtamantul si nu exista nici un alt temei juridic pentru prelucrare; se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale. Puteti solicita stergerea datelor dumneavoastra contactandu-ne la e-mail-ul din sectiunea de Contact de mai sus. Datele cu caracter personal vor fi sterse automat la trecerea unui interval de 24 de luni fara efectuarea vreunei activitati in contul de utilizator (logare in cont, confirmare primire e-mail, confirmare livrare SMS).

Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care permite verificarea corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala, iar persoana se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; in cazul in care operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; in cazul in care persoana s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei respective.

Dreptul de retragere a consimtamantului.

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri.

Dreptul de a te adresa justiției.

Dreptul de a semnala autoritatilor incalcarea drepturilor prevazute de catre Noul Regulament pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal.

Autoritatea de reglementare in Romania este: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal 

Va puteti exercita drepturile mentionate mai sus prin formularea unei cereri in forma scrisa, datata si semnata, inaintata catre S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. sau va rugam sa ne contactati la e-mail-ul sau numarul de telefon din sectiunea de Contact. In cerere, va rugam sa mentionati daca doriti ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa (postala sau electronica) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea vi se va face numai personal. Va rugam sa tineti cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dumneavoastra.

Vom depune toate eforturile pentru a ajuta, dar daca aveti in continuare nemultumiri, puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal obtinute prin intermediul site-ului seamanshelp.com, este realizata cu respectarea prevederilor Regulamentului. Pentru orice informari sau solicitari in baza dreptului persoanelor vizate conform Regulamentului, va puteti adresa S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.  la adresa de email: office@seamanshelp.com

Te rugam sa retii ca:

* Iti poti retrage consimtamantul pentru marketing direct in orice moment prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare din fiecare e-mail/sms sau alt mesaj electronic.

* Daca vrei sa iti exerciti drepturile, o poti face prin transmiterea unei cereri scrise, semnate si datate la adresa de e-mail: office@seamanshelp.com

* Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Exista exceptii, de aceea fiecare cerere primita va fi analizata astfel incat sa decidem daca este intemeiata sau nu. In masura in care cererea este intemeiata, iti vom facilita exercitarea drepturilor. Daca cererea este neintemeiata, o vom respinge, insa te vom informa asupra motivelor refuzului si asupra drepturilor de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere sau de a te adresa justiției.

Vom incerca sa raspundem solicitarii in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit in functie de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numarul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica intr-un termen util.

Daca, desi depunem toate eforturile, nu reusim sa te identificam, iar tu nu ne furnizezi informatii suplimentare pentru a reusi sa te identificam, nu suntem obligati sa dam curs solicitarii.

14. Scopurile si temeiurile legale ale prelucrarii. Categoriile de date cu caracter personal colectate si prelucrate de catre S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.

Prin completarea oricarui formular pus la dispozitie pe site-ul web seamanshelp.com, va exprimati acordul expres cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L., atat manual cat si automat, in scopul de a fi contactat de S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. cu privire la solicitarea dumneavoastra, in conformitate cu prevederile Regulamentului ( UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ( mai departe Regulamentul).

Daca nu sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate, aveti dreptul si libertatea de a nu completa formularele disponibile si de a nu accesa site-ul seamanshelp.com

In momentul completarii formularelor disponibile pe, seamanshelp.com, S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. va colecta date cu caracter personal, oferind informatii cu privire la scopul colectarii fiecarei date personale ce se solicita.

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. poate primi, de asemenea, si inregistra, pe serverele sale informatiile referitoare la adresa IP si informatiile cookie ale site-ului solicitat.  Aveti optiunea de a seta browserul de internet astfel incat acesta sa respinga anumite cookies. In acest caz, va exista insa un impact negativ asupra navigarii dvs. pe site-ul seamanshelp.com. Politica S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.  referitoare la cookie-uri poate fi consultata in sectiunea Ce date colectam cu ajutorul cookie-urilor din site-ul nostru.

15. Protectia datelor cu caracter personal. Perioada de retentie a datelor

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu va dezvalui datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului seamanshelp.com, cu exceptia angajatilor autorizati si contractorilor/partenerilor ce au calitatea de persoane imputernicite  carora aceste date le sunt necesare pentru a le procesa in numele S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. sau pentru a furniza servicii disponibile site-ului seamanshelp.com, sau in cazul in care obligatia de dezvaluire reprezinta o obligatie legala a S.C. Phoenix Martech AssistanceS.R.L. sau a angajatilor ori contractorilor/partenerilor acesteia.

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. a implementat masurile organizatorice si de securitate necesare pentru protectia impotriva accesului neautorizat, a utilizarii, alterarii sau distrugerii datelor cu caracter personal conform prevederilor Regulamentului.

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L., impreuna cu colaboratorii sai, si-a asumat responsabilitatea implementarii unor masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare privind protectia confidentialitatii si securitatii datelor cu caracter personal.

Totodata, S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. acorda acces la datele cu caracter personal, angajatilor autorizati si contractorilor/partenerilor (persoane imputernicite), doar in conformitate cu scopul declarat al colectarii datelor. Toti angajatii, colaboratorii si furnizorii de servicii ai S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L., care intra in contact cu datele cu caracter personal, trebuie sa actioneze in conformitate cu principiile politicilor si procedurilor de confidentialitate si de securitate a datelor cu caracter personal semnand declaratii si acorduri de confidentialitate cu privire la aceste date.

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului seamanshelp.com sunt retinute pe o perioada de 5 ani (in functie de scopul colectarii datelor personale), utilizatorii fiind informati de fiecare data cand furnizeaza datele lor persoanle cu privire la perioada exacta de retentie.

Datele cu caracter personal ale clientilor site-ului seamanshelp.com sunt retinute pe o perioada de 10 ani (conform obligatiei legale de arhivare a documentelor contabile).

16. Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca va considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. va publica respectivele modificari in aceasta pagina, pentru a va informa cu privire la tipurile de date care sunt colectate si modul in care acestea sunt utilizate.

Daca aveti intrebari cu privire la politica de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail, la adresa: office@seamanshelp.com

17. Informatii privind Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP)

In situatia in care considerati ca drepturile dumneavoastra prevazute in Regulamentul (UE). 2016/679 au fost incalcate, aveti posibilitatea de a va adresa ANSPDCP prin depunerea unei plangeri.


Datele de contact ale ANSPDCP sunt urmatoarele:

Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30
Sector 1, cod postal 010336
Bucuresti, Romania
Telefon: +40.318.059.211
+40.318.059.212
Fax: +40.318.059.602
Email: anspdcp@dataprotection.ro
Pagina de internet: www.dataprotection.ro

18. Intrebari, solicitari si exercitarea drepturilor

Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea informatiilor tale sau doresti sa iti exerciti drepturile legale sau ai orice alta ingrijorare cu privire la confidentialitate, ne poti scrie la adresa de e-mail office@seamanshelp.com

Felicitari! Ai ajuns la final! Ne bucuram ca ti-ai facut timp sa afli cum iti protejam informatiile personale.