Termeni si conditii actualizat la data de 01.01.2022

Va rugam sa cititi acest document cu atentie. Contine informatii importante despre drepturile si obligatiile precum si despre accesul dumneavoastra la utilizarea acestui site web si/sau la Servicii.

Prin navigarea pe site-ul nostru sunteti de acord cu Termenii si Conditiile descrise mai jos. Acest document reprezinta o conventie legala. Un contract intre dumneavoastra si noi. Va rugam sa cititi si Politica noastra de confidentialitate inainte de a naviga pe site. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni sau cu Politica indicata mai sus, va rugam sa nu utilizați site-ul.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand si fara notificare prealabila acesti Termeni. Accesand site-ul nostru veti gasi cea mai recenta versiune a Termenilor.

Nu putem garanta faptul ca orice Servicii care au fost incluse la un moment dat pe site vor fi disponibile in orice moment. Ne rezervam dreptul de a inceta in orice moment prestarea unui serviciu.

Daca aveti intrebari sau neclaritati, ne puteti contacta cu incredere la office@seamanshelp.com si o sa va raspundem in cel mai scurt timp.

1. Informatii despre site

2. Acceptul dumneavoastra

3. Definitii

4. Accesul si utilizarea acestui site

5. Alte clauze, reguli, etc.

6. Continut si/sau servicii bazate pe abonament sau taxa

7. Inregistrarea utilizatorului si conectare/deconectare

8. Parole si detalii de cont

9. Schimbari la site si acesti termeni

10. Utilizarea permisa si interzisa a acestui site

11. Postarea de catre utilizator

12. Dreptul de autor – propietatea asupra continutului site-ului

13. Propietatea intelectuala

14. Confidentialitate

15. Continutul utilizatorului – informatii/materiale transferate sau oferite

16. Continutul utilizatorului interzis sau restrictionat

17. Revizuirea continutului de utilizator de catre S.C. Phoenix Martech Training S.R.L.

18. Continutul utilizatorului si utilizarea site-ului fara responsabilitati

19. Stocarea si pierderea continutului de utilizator

20. Servicii de site si continut de site fara garantii

21. Publicitatea si tranzactiile cu terti

22. Descarcari software si aplicatii on-line – restrictii si documente de renuntare la drepturi

23. Garantie

24. Conexiunea prin hypertext catre si dinspre acest site

25. Asigurare

26. Rezilierea

27. Forta majora si litigiile

28. Notificari

29. Neconcurenta

30. Conflict de interese

31. Acest acord

32. Legea guvernanta

33. Diverse

1.Informatii despre site

Site-ul web seamanshelp.com este creat, administrat si operat de S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L..

Termenii si Conditiile de Utilizare sunt considerate prevederi minimale aplicabile, utilizarea Site-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

2. Acceptul dumneavoastra

2.1. Accesand si/sau utilizand acest website, inclusiv serviciile si continutul disponibil pe acest site sau pe site-uri terte dar furnizate de acest site confirmati ca ati citit, ati inteles, sunteti de acord si respectati in intregime Termenii si Conditiile de Utilizare a Website-ului care includ Politica de Protectie a Datelor cu Caracter Personal, astfel cum sunt acestea prevazute in Directiva (UE) 679/2016 a Parlamentului European si a Consiliului din 27 aprilie 2016 si de Legea nr. 677/2001  pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, astfel cum a fost completata si modificata, precum si Termenii si Conditiile Drepturilor de Autor, reglementate de Legea 8/1996.

2.2. Termenii si Conditiile de Utilizare enumerate mai sus pot fi revizuite si/sau modificate de Administratorul site-ului, oricand, in functie de modificarile legislative, fara a fi necesara notificarea prealabila a vizitatorilor. Modificarile sau schimbarile vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest site, dupa revizuire se considera ca ati acceptat pe deplin Termenii si Conditiile de utilizare a webite-ului, inclusiv modificarile sau schimbarile survenite. Intra in obligatia dvs. sa va informati periodic asupra celei mai noi variante a Termenilor si Conditiilor de Utilizare a Website-ului. Cea mai recenta data la care Termenii si Conditiile de Utilizare au fost actualizate va fi afisata la finalul documentului.

3. Definitii

In acest document:

”Phoenix Martech Assistance” sau ” Dezvoltator”

inseamna Phoenix Martech Assistance SRL, o societate cu raspundere limitata, constituita si functionand in conformitate cu legile din Romania, avand sediul social in Constanta, strada Poporului nr. 36, Judetul Constanta inregistrata la Registrul Comertului sub nr J13/2309/2018 cod fiscal 39761120.

“Comanda”

inseamna o comanda plasata de Utilizator prin intermediul Platformei prin care Utilizatorul isi exprima angajamentul de a achizitiona unul sau mai multe Servicii, in conditiile prevazute in prezentul document si/sau agreate cu Phoenix Martech Assistance printr-un mijloc de comunicare la distanta.

“Cont”

inseamna sectiunea din Platforma accesibila Utilizatorului prin utilizarea, cu rol de identificare, a unei adrese de e-mail si a unei parole, care permite Utilizatorului transmiterea unei Comenzi si care contine informatii despre Utilizator si istoricul Utilizatorului in Platforma (e.g., Comenzi anterioare, facturi fiscale etc.).

“Contract”

inseamna intelegerea consensuala la distanta intervenita intre Dezvoltator si Utilizator, fara prezenta fizica simultana a acestora, cu privire la achizitionarea, unuia sau mai multor Servicii de pe Platforma, prin lansarea unei Comenzi de catre Utilizator si acceptarea ei de catre Dezvoltator, cu respectarea prevederilor legale si a Termenilor si Conditiilor pentru prestarea online a serviciilor Phoenix Martech Assistance. Ca regula, Contractul se incheie in limba romana si unde este cazul si in limba engleza.

”Informatiile Confidentiale”

inseamna orice informatie in legatura cu Utilizator sau Dezvoltator, asociatii si afiliatii acestora sau cu prezentul Contract si pusa la dispozitie fie inainte sau dupa data semnarii. De asemenea, Informatiile Confidentiale inseamna orice fel de informatie cuprinsa in Livrabil, asa cum este mai jos definit.

”Livrabil”

inseamna oricare dintre serviciile disponibile si prestate prin intermediul Platformei catre Utilizator ca urmare a plasarii unei Comenzi.

“Platforma”

inseamna site-ul web detinut de Phoenix Martech Assistance avand domeniul https://seamanshelp.com/  si utilizand logo-uri ale Phoenix Martech Assistance, prin intermediul careia Phoenix Martech Assistance prezinta Serviciile oferite spre prestare, iar Clientii pot alege Produsele si/sau pe care doresc să le achizitioneze, respectiv sa le plateasca intr-una dintre modalitatile de plata acceptate de Phoenix Martech Assistance.
Reprezinta site-ul web https://seamanshelp.com/ si subdomeniile acestuia (pagina principala si paginile web subliniate) sau alte informatii colectate si/sau aplicatii operate si disponibile pentru acces prin intermediul retelelor legate fizic sau fara fir (inclusiv internetul si retelele accesibile folosind protocol de aplicatii fara fir sau tehnologie similara (wap)) prin unitati de acces precum PC-uri, computere laptop, telefoane mobile, PDA (calculator tip Palmtop), sau alte aparate prin intermediul retelei, la care acesti Termeni sunt trimisi sau la care se face referire speciala in legatura cu Utilizatorul caruia i se solicita acordul in legatura cu acesti Termeni. Orice referire la acest site web sau site include o referire la site-ul wap respectiv.
De asemenea, Platforma este folosita pentru procesarea si administrarea Comenzilor in vederea livrarii Serviciilor si inregistrarea platilor aferente vanzării acestora.

“Servicii”

inseamna orice servicii care sunt oferite Utilizatorului in vederea achizitionarii, contra cost, prin intermediul Platformei.

“Specificatii”

inseamna orice detalii privind caracteristicile Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea disponibila pe Platforma.

”Termeni”

inseamna Termenii si Conditiile.

“Tranzactie”

inseamna operatiunea de plată efectuata de catre Utilizator, respectiv incasare de către Dezvoltator, a unei sume de bani ca urmare a prestarii de catre Phoenix Martech Assistance, respectiv achizitionarii de catre Utilizator, a unuia sau mai multor Servicii.

“Utilizator sau Dumneavoastra”

inseamna orice persoana fizica sau juridica care acceseaza sau utilizeaza acest site si daca sunteti sau nu inregistrat pentru a utiliza acest site sau o parte din el sau membru sau Utilizator inregistrat al unui Serviciu oferit prin acest site, care detine si foloseste in scopuri private nume de utilizator si parola pentru conectare la site.

„GDPR”

REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN SI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor)

Alte anumite clauze sunt definite in textul de mai jos.

4. Accesul si utilizarea acestui site

Prin accesarea, cautarea sau descarcarea oricarei parti a acestui site sau a continutului sau, sau trimiterea sau transferarea in acest site, sau orice alta utilizare a acestui site si a continutului sau, fie in calitate de Utilizator inregistrat fie ca vizitator neinregistrat, sunteti de acord sa respectati acesti Termeni, fara modificare (care constituie un contract intre Dumneavoastra si S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.) si toate legile relevante aplicabile.

Daca accesul Dumneavoastra la acest site, sau la orice parte a acestuia, sau la orice Servicii se supune achitarii unei taxe de abonament sau alte taxe pentru accesarea anumitor sectiuni ale site-ului, S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. poate nega sau suspenda accesul in cazul in care taxa este intarziata sau neachitata.

Accesul la acest site sau la Servicii poate fi limitat la un numar maxim de ocazii si/sau durata intr-o perioada data de timp.

Sunteti de acord sa nu accesati acest site prin nici un alt mijloc decat prin interfata pusa la dispozitie de S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. pentru utilizare in accesarea site-ului.

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. va da permisiunea de a accesa si utiliza acest web-site in conditiile in care: 

* Veti respecta Termenii si Conditiile de Utilizare a Web-site-ului;

* Accesarea si utilizarea acestui web-site o faceti doar in interes personal si necomercial;

* Nu veti copia sau distribui nici o parte din acest web-site in nici un fel de mediu, cu exceptia cazurilor in care ati obtinut in prealabil o autorizatie scrisa de la administratorul web-site-ului sau site-ul a pus la dispozitie in mod explicit o optiune pentru distribuirea continutului (ex. Embedding);

* Nu veti modifica sau altera nici o parte din acest web-site in afara de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzatoare a web-site-ului in scopul in care a fost creat;

* Atunci cand utilizati optiunea de Embed pe alt site, nu veti modifica in nici un fel player-ul video, utilizandu-l doar in parametrii pusi la dispozitie in mod explicit de catre site;

Nu folositi nici un sistem automat de accesare a acestui site si a continutului sau, incluzand dar fara a se limita la, “roboti”, “cititoare offline”, etc., care acceseaza website-ul intr-o maniera ce trimite mai multe cereri catre serverele S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. intr-o perioada de timp, decat ar putea realiza o persoana in aceeasi perioada de timp, intr-un mod rezonabil utilizand un web browser conventional. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. permite totusi operatorilor de motoare publice de cautare sa utilizeze anumite programe software pentru copierea de informatii cu unicul scop de a creea in acele motoare de cautare indici ai continutului website-ului, fara dreptul de cach-uire sau arhivare a acestor informatii. Sunteti de acord sa nu colectati nici o informatie personala de pe web-site, incluzand denumirile conturilor. Deasemenea, sunteti de acord sa nu folositi in scopuri comerciale sau publicitare sistemele de comunicare oferite pe site (formulare pentru comentarii, formulare de contact, e-mail).

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. isi rezerva dreptul sa opreasca oricand oricare din facilitatile acestui website.

Pentru a putea accesa anumite elemente ale acestui site si pentru a putea beneficia de totalitatea serviciilor oferite, este necesar sa va creati un cont. Nu veti putea utiliza contul altei persoane fara permisiunea acelei persoane. Contul va fi unul strict confidential (nick name, email, parola). Dumneavoastra sunteti unic raspunzator de activitatea ce are loc in cadrul contului dvs. si trebuie sa va pastrati parola contului in siguranta. In cazul in care constatati o utilizare neautorizata a contului dvs, trebuie sa anuntati imediat administratorul web-site-ului. Chiar daca S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. si administratorii sai nu sunt responsabili pentru daunele pricinuite de utilizarea neautorizata a contului dvs, dvs ati putea fi raspunzator de daunele cauzate web-site-ului sau unor terte persoane prin utilizarea neautorizata a contului dvs.

5. Alte clauze, reguli, etc.

Acesti Termeni sunt suplimentari altor Clauze care se pot aplica Utilizatorilor referitor la distributie, licenta sau contract  sau alte contracte aplicabile si clauze. Acolo unde acest site sau parti din acest site contin reguli, directive, coduri de comportament, alte clauze sau alte indicatii pentru Utilizatori, acestia se obliga sa respecte asemenea reguli, directive etc. In caz de orice conflict sau neconcordanta, acesti Termeni vor prevala. Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre acesti Termeni (sau oricare alte reguli, directive, etc.), va este interzisa utilizarea acestui site.

Acesti Termeni pot contine dispozitii care se refera la functionalitati sau Servicii care nu sunt (si nu se intentioneaza sa fie) disponibile prin intermediul acestui site. In limita in care orice dispozitie a acestor Termeni se refera doar la astfel de functionalitati sau Servicii, nu vor avea nici o putere sau efect si nu vor afecta valabilitatea celorlalte dispozitii.

Daca orice dispozitie a acestor Termeni nu se poate aplica, dispozitia de neaplicare se va supune inlocuirii de catre o dispozitie valabila, aplicabila care se potriveste cel mai bine cu intentia dispozitiei originale. Aceasta nu va afecta valabilitatea sau aplicabilitatea dispozitiilor ramase.

Fara a afecta documentele de renuntare la drepturi si limitarile de obligatii in acesti Termeni, nici o plangere sau actiune impotriva S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. sau a Afiliatilor S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu poate fi adusa de catre nici o persoana cu privire la, sau care intervine in acest site, cu exceptia cazului in care o astfel de plangere sau actiune este initiata si notificata companiei S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. in scris timp de un an de la data la care a intervenit prima data cauza acestei actiuni.

Angajatii S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. si moderatorii nu sunt autorizati sa modifice acesti Termeni. Nimic din ceea ce este spus de o persoana in domeniul serviciului clienti din partea S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu trebuie inteles ca o schimbare a acestor Termeni, sau ca o reprezentare autorizata, legala despre acest site, sau natura, sau calitatea produselor sau Serviciilor afisate sau un alt continut al site-ului. Anteturile in acesti Termeni sunt doar de forma si nu vor avea nici un efect la realizarea acestor Termeni.

Apelurile catre liniile de consiliere a userilor despre care se face vorbire sau la care se face referire in acest site pot fi monitorizate pentru scopuri de practica si de control al calitatii.

6. Continut si/sau servicii bazate pe abonament sau taxa

Continutul unor sau tuturor sectiunilor si/sau Serviciilor disponibile in sau prin intermediul acestui site poate fi disponibil cu conditia sa achizitionati un abonament, sa achitati o taxa intr-o singura transa, sau de cate ori accesati un Serviciu dintr-o anumita sectiune.

Daca optati pentru un continut/Servicii bazate pe abonament si trimiteti catre S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. o cerere pentru abonament, sunteti de acord cu plata tuturor taxelor referitoare la abonament care decurg din acesta plus toate taxele de inregistrare.

Va puteti anula abonamentul pentru orice continut si/sau Servicii contra cost contactand S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. (ce se supune oricarui aviz minim de inregistrare sau a unei perioade initiale a contractului si oricaror clauze de inregistrare privind disponibilitatea/ nedisponibilitatea returnarii banilor pentru perioadele neutilizate).

Exceptand cazul in care sunt oferite expres in alte conditii aplicabile, in care taxele de abonament, taxele de acces si alte taxe incluzand pe cele intr-o singura transa sunt incasate cu referire la Servicii si la acces, sau la descarcarea continutului din acest site (Taxa), Taxele vor putea fi achitate de catre Utilizatori in avans, in momentul, prin mijloacele de achitare si prin ratele stipulate de S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L..

In cazul unui continut taxabil, Taxele se pot modifica oricand. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.  va face eforturi comerciale rezonabile pentru a informa anterior Utilizatorii care se aboneaza la continutul si/sau la Serviciile taxabile cu privire la asemenea schimbari.

7. Inregistrarea utilizatorului si conectare/deconectare

Pentru a trimite, transfera si descarca materiale, a comunica prin intermediul si pentru a accesa site-ul seamanshelp.com, Utilizatorul poate fi solicitat sa ofere datele de inregistrare si sa se conecteze. Este o conditie de utilizare a acestui Site, a Serviciilor si a continutului Site-ului ca toate detaliile de inregistrare pe care Utilizatorul le ofera sa fie confidentiale si sa ramana asa.

Sunteti de acord sa notificati S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. imediat cu privire la schimbarile care sunt relevante pentru inregistrarea dumneavoastra. Notificarea trebuie sa fie facuta la adresa sau la adresa de e-mail pentru S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.  data pe acest site sau conform Termenilor de mai sus.

Daca S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. considera in conditii de confidentialitate ca o asemenea actiune se cuvine (inclusiv unde este suspectata inregistrarea unor conturi multiple / diverse profile de Utilizator pentru aceeasi persoana), are dreptul de a refuza accesul Utilizatorului la site, si/sau la oricare dintre resursele sale, Serviciile si continutul site-ului si sa rezilieze sau sa suspende contul Utilizatorului (daca exista). 

In cazul in care va conectati pentru a obtine acces la acest site, in cazul in care S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. ofera o optiune „deconectare”, „iesire” (sau similara), va obligati sa va deconectati si sa parasiti contul la sfarsitul sesiunii. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. isi rezerva dreptul de a deconecta Utilizatorii conectati ale caror conturi sunt inactive pentru o perioada mare de timp. Daca unul dintre Serviciile pe care le accesati prin intermediul acestui site este chiar accesul la internet (de ex. Serviciul ISP), cand sunteti conectati, pentru a mentine calitatea serviciilor pentru utilizatorii nostri, S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.  isi rezerva in general dreptul:

* de a va deconecta de la Serviciu sau in cazul in care conectarea dvs. la serviciu este lenta sau in orice conditii dupa 15 minute sau orice alta limita de timp, dupa cum consideram in conditii rezonabile de confidentialitate, si/sau

* in limita numarului total de Utilizatori conectati la Serviciu in orice moment si/sau perioada de timp in care un Utilizator poate fi conectat intr-o sesiune.

Pentru a beneficia de Serviciile puse la dispozitie de catre seamanshelp.com, este necesar sa completati datele din formularul de inregistrare.

La inregistrare, seamanshelp.com  va solicita anumite informatii, cum ar fi: adresa de e-mail, nick-name, etc.

Serviciile oferite contra cost vor fi disponibile numai dupa confirmarea platii in contul S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L..

Pentru a folosi Serviciile oferite de catre seamanshelp.com, Utilizatorii trebuie sa furnizeze datele despre ei, asa cum sunt cerute in formularul de inregistrare.

Ulterior inregistrarii, accesul la cont, se realizeaza prin adresa de e-mail si prin parole.  Utilizatorii au obligatia de a pastra cu grija datele de acces ale contului. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui userul sau parola. seamanshelp.com nu va va cere niciodata parola conturilor dvs. in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa dati clic pe „Iesire” din contul dvs. la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestuia. Va sfatuim, de asemenea, sa inchideti fereastra browser-ului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in site-urile sau serviciile furnizate de seamanshelp.com.

seamanshelp.com nu va fi raspunzator pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi.

8. Parole si detalii de cont

Pentru a putea folosi anumite Servicii si optiuni, trebuie sa deveniti un Utilizator inregistrat al site-ului.

Utilizatorul este responsabil pentru mentinerea confidentialitatii propriei parole, a numelui de cont, identitatii si a altor detalii (daca exista) si pentru toate activitatile realizate in contul de Utilizator.

www.seamanshelp.com nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon.

Orice folosire neautorizata a contului de Utilizator sau alta incalcare a securitatii trebuie raportata imediat S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.. Inregistrarea si/sau abonamentul dumneavoastra este al dumneavoastra personal si este interzisa dezvaluirea sau oferirea unor alte persoane a numelui dumneavoastra de cont, identitatii sau parolei. Orice dezvaluire de catre dumneavoastra a numelui de cont si a parolei poate duce la rezilierea inregistrarii si/sau abonamentului si, in cazul in care va inregistrati pentru continut/Servicii bazate pe taxa/abonament, aceasta reziliere se va face fara returnarea platii si poate avea ca urmari taxe aditionale cauzate de utilizarea neautorizata.

9. Schimbari la site si acesti Termeni

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. si/sau furnizorii terti pot aduce imbunatatiri si/sau schimbari la produsele, suportul, Serviciile, utilitatile, preturile si la alte continuturi ale site-ului (incluzand acesti Termeni) in orice moment cu sau fara notificare.

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. poate oferi notificarea referitoare la schimbarile acestor Termeni (sau altor continuturi ale Site-ului) prin afisarea notificarilor pe acest site sau prin alte mijloace de comunicare. Utilizatorii care acceseaza acest site dupa ce schimbarile au fost trimise pe site sau comunicate prin alta modalitate, se vor supune acestor schimbari indata ce astfel de notificari sau noi Termeni sunt trimisi pe site, sau comunicate printr-o alta modalitate, chiar daca Utilizatorul nu viziteaza pagina in care sunt afisate schimbarea sau noii Termeni. De aceea este recomandata revizuirea frecventa a acestui site si a acestor Termeni

10. Utilizarea permisa si interzisa a acestui site

Este permis accesul la si utilizarea acestui site, incluzand vizionarea, descarcarea, afisarea, trimiterea si publicarea (toate aceste operatiuni fiind premise doar in interiorul site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare):

* Datelor

* Graficelor

* Imaginilor

* Fotografiilor

* Proiectelor

* Descrierilor

* Informatiilor si textului

* Video

* Audio

* Utilitati

* Software (incluzand mini-aplicatiile si orice software disponibile Utilizatorilor in legatura cu, sau pentru a facilita accesul la orice abonament sau zone de acces restrictionate sau Serviciu asociate cu acest site) si compilatii software

* Programe de comanda si alte Utilitati (definite mai jos):

– continuturile scrisorilor e-mail sau a unor comunicatii similare trimise de catre sau din partea S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. cu privire la acest site si/sau inregistrarea sau abonamentul Utilizatorului si

– alt continut al acestui site care a fost creat si oferit direct de S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L., Afiliatii S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L., sau de furnizorii produsului lor, suportului si serviciilor (impreuna cu continutul S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.), este interzis cu exceptia cazului in care este permis in mod specific in acesti Termeni. Acest caz se refera la orice modalitati, inclusiv cea electronica, mecanica, de fotocopiere, inregistrare, crearea unor lucrari derivate sau un alt caz.     

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. ofera o permisiune limitata, netransferabila, neexclusiva, revocabila pentru Utilizator, de a accesa si a utiliza personal, necomercial acest site si continutul acestui Site ca suport si resursa de comunicatie in scopuri specificate doar in acest site. Utilizatorul poate copia electronic si tipari continutul Site-ului in aceste scopuri, cu conditia ca toate notificarile de drepturi de autor si de proprietate (unde sunt prezente) sa fie retinute in continutul Site-ului.

Orice alta utilizare a continutului site-ului, inclusiv reproducerea in alte scopuri decat cele mentionate mai sus, modificare, distributie, transmisie, descarcare a continutului Site-ului (in afara de ascunderea paginii), republicarea sau ingineria de inversare – fara consimtamantul scris anterior al S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. – este interzisa (cu exceptia cazului in care o asemenea interdictie este interzisa de legea aplicabila). Fara limitare, permisiunea de folosire a continutului Site-ului nu include:

* revinderea sau folosirea comerciala sau distribuirea continutului Site-ului

* colectarea si folosirea oricarui produs, suport sau serviciu, descrieri – utilizarea derivativa a acestui site sau a continutului acestui Site (inclusiv incadrarea)

* orice folosire a evitarii informatiilor, robotilor, sau o strangere de informatii sau instrumente de extragere similara

* orice utilizare a continutului Site-ului pe orice alt site web, server sau mediu de calculatoare in retea

* sau orice alt continut al Site-ului care sugereaza o asociere cu orice produse S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. sau Afiliatilor S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L., produse, suport si servicii, cu exceptia celor oferite special prin contract scris intre partile relevante.

Utilizatorul nu va folosi acest site sau Serviciile intr-un mod care va incalca acesti Termeni (sau sensul lor) sau orice alta lege sau regulamente aplicabile (inclusiv pe acelea legate de folosirea retelelor publice de comunicatie) sau care produce sau poate produce orice afectare, intrerupere sau defectiune a acestui site sau a Serviciilor. Utilizatorului ii este interzis sa incerce sa dobandeasca acces neautorizat la orice parte a acestui site, la alte conturi ale Utilizatorilor sau la orice sisteme sau retele de calculator conectate la acest site, fie prin piraterie, evitarea parolei sau prin alte mijloace. Utilizatorului ii este interzisa colectarea sau incercarea de a colecta informatii referitoare la alte persoane prin intermediul acestui site.

11. Postarea de catre utilizator

11.1. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. va permite incarcarea, gazduirea si publicarea de materiale video, audio, imagini si articole, precum si postarea de comentarii si mesaje catre alti utilizatori. Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca, indiferent daca materialele incarcate sunt publicate sau nu pe website, S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu garanteaza confidentialitatea referitoare la acestea.

11.2. Dumneavoastra sunteti singura persoana raspunzatoare de materialele pe care le incarcati pe website si de consecintele postarii sau publicarii lor. Cand incarcati materiale pe web-site, afirmati, sustineti si garantati faptul ca:

* detineti sau ati obtinut licenta, drepturile necesare, consimtamantul sau permisiunea de a utiliza, difuza si publica materialele respective;

* transferati si garantati catre S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. o licenta universala, neexclusiva, neoneroasa si transferabila, pentru utilizarea, reproducerea, distribuirea si expunerea materialului respectiv, pentru pregatirea unor materiale derivate din acesta, precum si pentru promovarea sau redistribuirea unor parti ale website-ului care contin materialul incarcat de dvs, in orice format si prin orice canale media. Deasemenea acordati si garantati fiecarui utilizator al website-ului o licenta neexclusiva si neoneroasa pentru a accesa si utiliza materialele postate de dvs. pe website, precum si pentru a reproduce, distribui, pregati materiale derivate sau expune aceste materiale asa cum este permis de catre administratorii S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. si conform acestor Termeni si Conditii de Utilizare a Website-ului. Licenta de mai sus acordata S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. este perpetua si irevocabila, putand expira doar dupa stergerea materialul purtator al acestei licente de pe website. Cu toate acestea S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. poate retine pe servere copii ale materialelor care au fost sterse, fara insa a le expune sau distribui.

* materialele incarcate nu sunt protejate de drepturile de autor sau de alte drepturi de proprietate intelectuala ale unor terte persoane, incluzand drepturile la intimitate si publicitate, exceptand cazul in care aveti permisiunea proprietarului de drept de a posta materialul si de a acorda drepturile de licenta pentru S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. si administratorii sai conform acestor Termeni si Conditii de Utilizare a Web-site-ului;

* detineti consimtamantul scris si/sau permisiunea de a aparea pe website din partea fiecarei persoane identificabila in materialele incarcate. Cu alte cuvinte, detineti toate drepturile de autor aferente materialului incarcat.

11.3. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu andoseaza si nu isi asuma nici o raspundere fata de nici un material incarcat pe website. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu permite activitati ce conduc la incalcari ale drepturilor de autor sau incalcarea drepturilor proprietatii intelectuale in cadrul acestui web-site si va inlatura orice continut sau material postat in cazul in care va fi notificat in mod adecvat ca acestea incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane.

11.4. In particular, daca sunteti proprietarul unui drept de autor si considerati ca vreun utilizator v-a incalcat dreptul de proprietate intelectuala, puteti trimite o notificare administratorului S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L., alaturi de urmatoarele elemente:

* O semnatura a persoanei autorizate sa actioneze in numele proprietarului unui drept exclusiv de proprietate intelectuala, drept pe care il invocati ca fiind incalcat;

* Identificarea continutului sau materialului pentru care detineti dreptul de autor si care pretindeti ca a fost incalcat sau o lista cu materialele ce considerati a avea drepturile incalcate;

* Identificarea continutului sau materialului pe care il considerati cu drepturile de proprietate incalcate si care doriti sa fie inlaturat de pe website. Identificarea continutului sau a materialului trebuie sa se faca prin indicarea adreselor URL de la care pot fi accesate materialele.

* Informatii corecte si complete necesare S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. si administratorilor sai pentru a va contacta – nume, adresa, numar de telefon si email.

* O declaratie prin care sa specificati faptul ca utilizarea materialului/continutului in maniera indicata nu este autorizata de proprietarul real al drepturilor de autor. In aceasta declaratie confirmati ca informatiile incluse in notificare sunt reale, corecte si complete, si ca, potrivit prevederilor Codului Penal privind declaratiile nesincere, declarati pe propria raspundere ca sunteti autorizat sa actionati in numele proprietarului dreptului de autor ce pretindeti ca a fost incalcat sau ca sunteti proprietarul respectiv.

* Dovada conform careia sunteti indreptatit sa actionati in calitate de proprietar al drepturilor de proprietate intelectuala asupra materialului/continutului in cauza.

11.5. Deasemenea sunteti de acord:

* sa nu publicati elemente care ar putea dauna S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L., administratorilor acestuia sau unei terte persoane;

* sa nu faceti upload de materiale ilegale, obscene, defaimatoare, calomniatoare, amenintatoare, pornografice, de hartuire, care sa instige la ura, materiale ofensatoare la adresa vreunei rase sau etnii, materiale care sa incurajeze un comportament antisocial, care sa incalce vreo lege sau care sa fie nepotrivite in vreun fel;

* sa nu postati anunturi publicitare sau solicitari de colaborari de afaceri;

* sa nu va dati drept alta persoana, furtul de identitate pedepsindu-se conform legilor in vigoare.

11.6. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. si administratorii sai isi rezerva dreptul de a inlatura continut sau materiale in orice moment, fara o notificare prealabila si dupa bunul sau plac. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. si administratorii sai isi rezerva dreptul de a hotari daca materialele postate sau continutul incarcat de utilizatori sunt sau nu adecvate si daca se supun Termenilor si Conditiilor de Utilizare a Web-site-ului. 

11.7. De asemenea, S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. va interzice accesul utilizatorilor care incalca in mod repetat Termenii si Conditiile de Utilizare a Web-site-ului, putand inchide definitiv conturile respective. O incalcare repetata este considerata atunci cand utilizatorul a fost atentionat de minim doua ori si/sau continutul postat de acesta a fost inlaturat de minim doua ori de pe web-site deoarece incalca Termenii si Conditiile de Utilizare a Website-ului.

11.8. Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca in timpul vizitarii si/sau utilizarii web-site-ului sunteti expus unui continut furnizat dintr-o varietate de surse si ca S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. si administratorii sai nu sunt raspunzatori in niciun fel de acuratetea, utilitatea, siguranta sau drepturile de proprietate intelectuala ale acestui continut. De asemenea intelegeti ca, vizitand si/sau utilizand website-ul, va expuneti la un continut care poate fi jignitor, neplacut, ofensator, indecent, socant si sunteti de acord sa renuntati la orice drepturi legale sau despagubiri pe care le-ati putea pretinde de la S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. sau administratorii sai. Sunteti deasemenea de acord sa garantati si sa protejati S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L., pe proprietarii/administratorii, afiliatii si/sau licentiatorii acestuia fata de orice fel de potentiale pretentii rezultand din utilizarea web-site-ului. 

11.9. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. va permite accesarea, incarcarea si postarea de materiale si continut, precum si crearea de legaturi la materiale, numai in scop personal si necomercial.

12. Dreptul de autor – propietatea asupra continutului site-ului

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu transfera titlul nici unui alt continut de Site descarcat sau folosit de Utilizator.

Continutul site-ului, inclusiv selectia si designul sau sunt proprietatea S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. sau Afiliatilor S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. precum si a furnizorilor de continut si/sau tehnologie ai acestora si este protejat de dreptul de autor si de alte legi.

Permisiunea limitata de a folosi continutul site-ului (in scopurile mentionate in acesti Termeni si Conditii) este conditionata specific prin identificarea Utilizatorului, respectarea si retinerea tuturor drepturilor de autor, marci inregistrate si a altor notificari de proprietate in continutul site-ului si toate drepturile de proprietate si alte drepturi intelectuale de proprietate ale S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. sau ale Afiliatilor S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. si/sau furnizorilor de continut si tehnologie, in continutul Site-ului.

Utilizatorul nu va avea nici un drept de proprietate asupra nici unei adrese de e-mail, URL sau asupra unui alt identificator personal care poate fi alocat sau ales de catre acesta in scopurile oricaror Servicii disponibile prin intermediul acestui site.

Drepturile limitate ale Utilizatorului de a folosi un asemenea identificator/adresa vor  continua doar atat timp cat inregistrarea Utilizatorului / contului Utilizatorului raman valabile pentru accesarea acestui site sau a Serviciului relevant.

Dupa rezilierea perioadei de valabilitate de catre S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. din orice motiv, S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. va fi libera sa foloseasca si/sau sa aloce oricaror altor Utilizatori orice astfel de identificator/adresa. 

Orice folosire neautorizata sau copiere a continutului Site-ului, sau utilizarea continutului Site-ului care incalca acesti Termeni (sau in sensul lor), poate incalca marca inregistrata, dreptul de autor si alte drepturi de proprietate si statuturile civile si penale. Utilizatorii nu vor folosi nici un continut al site-urilor (sau orice alt continut disponibil prin acest site) prin nici o modalitate ce ar putea incalca marca comerciala, dreptul de autor sau alte drepturi de proprietate.

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. isi rezerva toate drepturile de a interzice o astfel de utilizare neautorizata sau incalcare a acestor Termeni.

Continutul acestui web-site va este oferit doar pentru uzul dvs. personal, cu scop informational, si nu poate fi copiat, reprodus, utilizat, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat, sau folosit in orice alte scopuri fara a obtine in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate intelectuala. 

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. isi rezerva toate drepturile pentru acest web-site si pentru continutul acestuia.

Sunteti de acord sa nu utilizati, sa nu copiati si sa nu distribuiti in scop comercial niciun material postat pe website, in afara materialelor pentru care S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. permite in mod expres acest lucru.

Daca descarcati sau copiati o parte a continutului web-site-ului pentru uzul dvs. personal, sunteti obligat sa pastrati toate notele si insemnarile care contin informatii despre proprietarii drepturilor de autor ale materialelor respective.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati, sa nu dezactivati sau sa nu interferati in niciun fel cu elementele de securitate ale web-site-ului, cu elementele care restrictioneaza copierea sau utilizarea unui continut sau previn asupra acestui lucru sau cu elementele care intaresc limitele de utilizare a web-site-ului sau a continutului sau.

13. Propietatea intelectuala

Intregul continut al site-ului este proprietatea intelectuala a Phoenix Martech Assistance SRL.

Continutul site-ului www.seamanshelp.com este protejat prin Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe cu modificarile si completarile ulterioare.

13.1. Utilizatorii vor avea in vedere urmatoarele aspecte:

* Nu se vor incalca drepturile de proprietate individuala, Politica de confidentialitate sau oricare alte drepturi ale celorlalti.

* Nu vor intrerupe, incarca excesiv, interfera sau incerca sa obtina acces neautorizat la orice portiune a acestui site.

* Nu se vor da drept alte persoane si nu vor incerca sa ne insele asupra identitatii lor sau asupra originii continutului oferit sau a altor informatii.

* Nu vor culege informatii despre alti vizitatori ai site-ului fara consimtamantul acestora.

* Nu vor extrage sistematic date sau campuri de date, cum ar fi date financiare sau adrese de posta electronica.

* Nu vor redistribui continutul oferit de noi sub nici o forma, inclusiv in publicatii tiparite, transmisiuni prin fax, pagini de internet, e-mail, grupuri sau forumuri de discutii sau orice alt serviciu ori metoda electronica sau tiparita fara consimtamantul nostru scris.

* Nu sunt acceptate link-uri catre alte site-uri sau referinte catre produse, sau servicii oferite de alte parti dupa bunul plac al utilizatorilor si nu reprezinta aprobarea noastra.

* Nu vor intrerupe, incarca excesiv, interfera sau incerca sa obtina acces neautorizat la orice portiune a acestui site. Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru Utilizatorii ne acorda noua sau celor cu drept de succesiune si cesionare licenta non-exclusiva, internationala, fara drepturi de autori, perpetua si irevocabila de a folosi sau distribui aceste informatii intr-o maniera statutara potrivit politicii noastre de confidentialitate.

* Se interzice copierea, reproducerea sau extragerea materialelor, datelor si informatiilor pentru a fi utilizate in scopul obtinerii in mod direct sau indirect de avantaje economice pentru sine sau pentru altul. Prin utilizare in scopuri economice se intelege orice utilizare care depaseste cadrul personal sau cercul unei familii.

* Se interzice realizarea, fara acordul proprietarului, de interconectari intre pagina de web seamanshelp.com si alte pagini web. Daca totusi asemenea interconectari se produc fara acordul proprietarului, acesta este exonerat de orice consecinta juridica care ar putea rezulta.

Orice continut (incluzand, dar fara a se limita la baze de date, elemente de grafica, marci, continut juridic) sunt proprietatea intelectuala a Dezvoltatorului.

Intregul site este protejat de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, iar pentru orice incalcare a proprietatii intelectuale, ne rezervam dreptul de a sesiza instantele de judecata competente pentru recuperarea integrala a prejudiciului, precum si de a depune o plangere penala la organele judiciare pentru tragerea la raspundere penala a faptuitorului.

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. are dreptul de a solicita sanctiuni impotriva oricarui tert a caror actiuni sunt de natura sa puna in pericol in orice mod pagina web seamanshelp.com sau sa-i afecteze securitatea si/sau credibilitatea.

13.2. Legile privitoare la proprietatea intelectuala

Politica acestui site este de a respecta legile privitoare la proprietatea intelectuala si de a actiona de indata ce suntem instiintati despre orice incalcare a acestora. Daca unele din datele reproduse pe acest site constituie o incalcare a drepturilor de autor, trimiteti-ne imediat un mesaj care sa contina urmatoarele informatii:

* o semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa actioneze in numele celui care poseda drepturile de autor.

* indentificarea originalului a materialului sau incalcarii dreptului de autor:

* adresa, numarul de telefon si adresa de posta electronica a partii vatamate.

* o declaratie ca informatiile din plangerea privitoare la incalcarea drepturilor de autor corespund realitatii.

Partea vatamata este autorizata sa actioneze in numele proprietarului ale carui drepturi par a fi incalcate. Utilizatorii accepta prin Termeni si Conditii sa ne despagubeasca si sa ne protejeze pe noi si pe asociatii nostrii. Toti acestia declinandu-si raspunderea de orice pierdere, pretentie sau cheltuiala pretinse de catre oricine aflat in legatura cu utilizatorii acestui site.

13.3. Reguli de securitate

User-ului ii este interzis:

* copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Phoenix Martech Assistance, decat cu acordul scris expres al Phoenix Martech Assistance, oricare din acestea din urma rezervandu-si dreptul de a recupera orice fel de prejudiciu cauzat (direct, indirect, prezent si viitor).

* orice fel de transmiteri prin posta electronica utilizand date preluate in mod direct sau indirect de pe pagina web www.seamanshelp.com fara acordul scris al S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L..

* orice fel de modificari, alterari, de date sau impiedicari de folosire partiala sau totala a datelor furnizate de pagina web seamanshelp.com.

* orice fel de transferuri de date, fara autorizarea expresa a proprietarului paginii de web seamanshelp.com.

* orice fel ce actiuni care au scopul de a modifica, altera, sterge sau sustrage date aflate pe pagina seamanshelp.com in vederea producerii de consecinte juridice si /sau obtinerii de avantaje materiale pentru sine sau pentru altul.

13.4. Dreptul proprietarului

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica continutul si formatul paginii de web seamanshelp.com in orice moment fara a fi limitat in vreun fel spatial sau temporal, avand inclusiv dreptul de a intrerupe sau restrictiona temporar sau permanent fara notificari prealabile serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul paginii de web.

13.5. Raspunderi

Accesul si utilizarea de catre un tert a paginii de web seamanshelp.com se face pe raspunderea proprie a utilizatorului, neputand fi angajata in niciun mod raspunderea juridica a S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L..

Pe pagina de web seamanshelp.com, S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. poate gazdui materiale publicitare apartinand unor terti, inclusiv bannere publicitare care pot face conexiune cu alte pagini web apartinand unor terti. Accesarea acestor pagini nu intra sub raspunderea S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L., facandu-se pe propria raspundere a utilizatorului respectiv.

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu-si asuma in nici un fel raspunderea in ceea ce priveste actualizarea informatiilor existente pe pagina sa de web. Utilizatorii au obligatia sa verifice direct pe site in ce masura informatiile si datele de pe pagina web sunt de actualitate. In cazul in care utilizatorul nu face acest lucru S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. este exonerata de orice raspundere.

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. are dreptul de a modifica sau completa prezentul regulament in orice moment fara nici o notificare prealabila. Orice actualizare a prezentului regulament produce efecte juridice din momentul postarii pe pagina web seamanshelp.com.

13.6. Notificari

In masura in care vreun Utilizator va dori sa semnaleze vreo problema sau sa faca o sugestie cu privire la pagina web seamanshelp.com o poate face in scris la adresa de mail office@seamanshelp.com, sau sa acceseze sectiunea de Sugestii si Sesizari din cadrul site-ului.

13.6.1. Continutul si design-ul seamanshelp.com, inclusiv design-ul si experienta de utilizare a acestuia precum si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori la „Adaugare comentariu” devin proprietatea S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. din momentul postarii. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatorii inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul seamanshelp.com, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului langa textul sau imaginea respectiva.

13.6.2. Anumite sectiuni din cadrul portalului contin informatii puse la dispozitie de catre utilizatorii seamanshelp.com printr-o licenta gratuita, exclusiva si nelimitata in timp si spatiu. Licenta mentionata anterior include si dreptul S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. de a sublicentia cu titlu gratuit respectivul continut catre terte parti cu care are relatii contractuale. Drepturile de autor asupra operelor incarcate catre de utilizatori raman la acestia, seamanshelp.com actionand doar ca un gazduitor gratuit al informatiilor respective.

13.6.3. Cu exceptia continutului specific prezentat la punctul 13.6.2, unde se aplica termenii licentelor respective, puteti utiliza continutul seamanshelp.com doar pentru folosinta dvs. personala, iar actiunile descrise mai jos NU sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.:

* indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. asupra continutului site-ului;

* modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.;

* reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

13.6.4. Este interzisa orice utilizarea continutului seamanshelp.com in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email office@seamanshelp.com 

13.6.5. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul seamanshelp.com incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la office@seamanshelp.com in care sa specificati drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor seamanshelp.com sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale.

13.6.6. In cazul operelor incarcate de utilizatori, seamanshelp.com functioneaza intr-un regim de gazduire gratuita si ca atare nu putem fi facuti responsabili pentru continutul pus de terte persoane pe serverul nostru. Din cauza numarului mare de fisiere gazduite, este imposibil sa facem o evaluare individuala si obiectiva a fiecarui continut postat de catre utilizatorii inregistrati. Desi depunem toate diligentele pentru identificarea si stergerea continutului ce ar incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane, scopul site-ului seamanshelp.com fiind asistenta si informarea utilizatorilor nostrii in mod legal, exista posibilitatea ca un anume continut postat de utilizatorii inregistrati sa incalce drepturile tertilor. In aceste conditii va rugam sa ne trimiteti un email la adresa office@seamanshelp.com cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor seamanshelp.com sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale.

13.6.7. Utilizatorii seamanshelp.com inteleg faptul ca sunt responsabili de orice continut publicat de catre ei pe platforma oferita de seamanshelp.com, si ca sunt singurii care pot fi trasi la raspundere de catre autoritatile competente pentru incalcarea oricarui act normativ, indiferent ca vorbim de comentariile publicate, documentele incarcate pe platforma seamanshelp.com sau orice alt tip de continut.

14. Confidentialitate

Atat Dezvoltatorul cat si Utilizatorul se obliga si garanteaza sa pastreze confidentialitatea Informatiilor Confidentiale, sa previna divulgarea acestora tertilor si sa nu le foloseasca in alte scopuri decat cele avute in vedere prin prezentul Contract, cu exceptia celor autorizate in prealabil in scris de către Dezvoltator/Utilizator si sub rezerva termenilor si conditiilor impuse de aceasta.

Informatiile Confidentiale pot fi puse la dispozitie fie in scris, in forma lizibila vizual sau electronic, inclusiv prin fax sau prin alte forme electronice de transmitere sau oral, si pot fi marcate ca fiind confidentiale sau nu.

Urmatoarele informatii nu sunt considerate ca fiind Informatii Confidentiale:

(i) sunt sau au devenit publice (inclusiv, fara limitare la orice informatii prezentate oricarei agentii guvernamentale si disponibile publicului) altfel decat in urma unei dezvaluiri de catre Dezvoltator cu incalcarea prezentei sectiuni

(ii) sunt puse la dispozitia Dezvoltatorului pe baze neconfidentiale dintr-o sursa diferita de Utilizator despre care Dezvoltatorul considera ca nu ii este interzis sa dezvaluie astfel de informații

(iii) sunt cunoscute de catre Dezvoltator inainte de a fi primite de la Utilizator fara nicio obligatie de confidentialitate sau

(iv) sunt dezvoltate de catre Dezvoltator independent de Informatiile Confidentiale dezvaluite de Utilizator.

Utilizatorul nu va dezvalui niciunui tert Informatiile Confidentiale primite de la Dezvoltator ci doar in conditiile aratate prin prezentele Termeni si Condiții si cu exceptia cazului in care este obligat conform legislatiei in vigoare. In cazul in care Utilizatorul va dezvalui Informatiile Confidentiale unei alte persoane (publice sau private) decat cele necesare pentru ducerea la indeplinire a Serviciului contractat (ie. Registrul Comertului, instantele de judecata, autoritatile de Politie, institutii bancare, agentiile nationale de administrare fiscala sau parteneri comerciali), Dezvoltatorul isi rezerva dreptul de a se indrepta impotriva Utilizatorului pentru acoperirea oricaror prejudicii ar putea rezulta din aceasta dezvaluire.

Fara a aduce atingere obligatiilor de confidentialitate prevazute in prezentul Acord, Utilizatorul confirma faptul ca Dezvoltatorul are dreptul sa divulge tertilor (ex. in cazul materialelor promotionale) ca a actionat pentru Utilizator.

15. Continutul utilizatorului – informatii / materiale transferate sau oferite

In acesti Termeni, Continutul Utilizatorului este o informatie sau un alt continut, care este sau poate fi oferit de S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. sau introdus sau descarcat de catre Utilizator prin intermediul acestui site sau prin mijloacele respective, inclusiv (fara limita) fotografii, imagini video si alte imagini, materiale audio, grafice, fisiere de documente sau de date, informatii referitoare la persoane fizice si la alte persoane, mesaje, e-mail si alte comunicatii, fisiere, texte, opinii, setari de personalizare si alte informatii.

Prin transferarea continutului Utilizatorului in acest site sau transmiterea sau punerea la dispozitie a continutului Utilizatorului spre alti Utilizatori sau S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. si Afiliatii S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L., ca urmare a sau din considerente ale site-ului, Serviciilor sau utilizarii continutului Site-ului sau printr-o alta modalitate, Utilizatorul asigura automat (sau garanteaza ca proprietarul unui astfel de continut al Utilizatorului asigurat special) S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L., Afiliatilor S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. si reprezentantilor lor un drept perpetuu, fara drepturi de autor, irevocabil si non-exclusiv si o licenta de utilizare (inclusiv utilizarea comerciala si exploatarea) copie, sub-licenta, reproducerea, modificarea, adaptarea, publicarea, traducerea, performanta publica, afisarea si distribuirea continutului Utilizatorului (incluzand orice idei, concepte, know-how si tehnici continute in cadrul site-ului) si de creare a lucrarilor derivative din acesta si incorporarea continutului de Utilizator (sau a oricarei parti din cadrul acestuia) in orice forma, mediu sau tehnologie cunoscuta in prezent sau dezvoltata in intreaga lume. In plus, Utilizatorul garanteaza ca poseda drepturile necesare de a acorda aceasta licenta si ca asa-numitele „drepturi morale” din orice continut al Utilizatorului a fost abandonat. Intregul continut al Utilizatorului va fi considerat ne-confidential, fara sa se supuna nici unor restrictii de utilizare si nici un continut al Utilizatorului nu se va supune nici unei obligatii sau confidente din partea S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L..

Totusi, aceasta sectiune nu se aplica nici unei informatii personale oferite de un Utilizator care il identifica. Aceasta va fi prelucrata doar asa cum a fost introdusa in sectiunea de informatii personale sau in formularul de inregistrare pentru aceasta sau referitor la site-urile web ale S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L., oriunde altundeva in acesti Termeni sau in orice alte clauze sau conditii care se aplica in special oricarei tranzactii relevante (daca exista) dintre Utilizator si orice Afiliati S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L..

16. Continutul utilizatorului interzis sau restrictionat

16.1. Afisaje Sau Comunicatii Neavenite

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. restrictioneaza transmiterea, distributia, diseminarea, transferul, trimiterea, supunerea, partitia si stocarea in, prin intermediul sau prin utilizarea acestui site (impreuna, transferul) continutului Utilizatorului pe care il considera (in conditii de confidentialitate) neavenit sau lipsit de gust.

Un astfel de continut al Utilizatorului include (fara limita) comunicatii cu:

* un continut pornografic, profan, sexist, homofob, calomniator, inselator, vulgar, obscen sau ofensiv

* materiale denigratoare etnice, rasiste sau religioase sau epitete derogatoare,

* pledoarie de violenta, ura sau activitate ilicita

* descrierea abuzului fata de copii

* pornografia infantila

* imagini sugestive sexual

* reclame, sondaje si concursuri

* informatii contra cost referitoare la titluri de valoare publice listate si materiale care pot provoca orice responsabilitati civile sau penale prevazute in orice lege.

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. interzice transferul sau folosirea continutului Utilizatorului sau transmiterea continutului Utilizatorului cu un scop sau efect primar sau secundar, astfel:

* de a vinde, distribui sau promova arme de foc, arme sau substante periculoase,

* proiecte de realizare rapida a banilor

* scrisori in lant sau piramida

* oferte frauduloase sau alte oferte ilegale de a inregistra o alta adresa de e-mail in afara de a dumneavoastra

* de a modifica datele in licitatii sau alte piete (inclusiv pietele publice de titluri de valoare citate)

* de a ameninta sau a hartui pe altii

* de a intrerupe discutii sau a crea o identitate falsa in scopul de a-i insela pe altii

* a transmite cereri sexuale de la, pentru si unui minor

* de a face remarci sau comentarii rasiste

* pentru a impresiona orice persoana sau a reprezenta in mod eronat afilierea dumneavoastra cu orice persoana sau entitate.

Utilizatorul nu va face reclama sau nu va oferi spre vanzare sau cumparare de bunuri sau servicii in orice scop comercial, doar daca Forumul sau Serviciul respectiv permite acest lucru in mod expres.

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. isi rezerva dreptul (dar nu accepta nici o obligatie) de a sterge sau a restrictiona accesul Utilizatorilor la continutul relevant al Site-ului si/sau continutul Utilizatorului si/sau de a transmite continutul Utilizatorului relevant si/sau informatii referitoare la utilizator (inclusiv informatii personale) oricarei autoritati relevante in care continutul Utilizatorului este transferat in cazul incalcarii sau suspiciunii de incalcare a oricaror dintre aceste Clauze (sau in sensul lor sau altor reguli sau clauze aplicabile) sau a oricaror legi sau regulamente aplicabile, fara nici o cerere sau plangere de a fi initiat sau dovedit in mod formal.

16.2. Materialele Protejate De Dreptul De Autor si Alte Drepturi De Proprietate Intelectuala

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. interzice transferarea continutului in care apar muzica, software, imagini (statice sau in miscare), lucrari literare sau artistice sau alte materiale protejate de legile de proprietate intelectuala (sau care pot incalca drepturile de proprietate intelectuala a altor persoane), cu exceptia cazului in care Utilizatorul detine sau controleaza drepturile exclusive in acest sens sau a primit toate acordurile necesare (pe care Utilizatorul le garanteaza in cazul in care un astfel de continut este transferat). S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. interzice transferarea unor materiale actuale sau suspectate de drepturi de autor, a caror utilizare nu este autorizata, sau materiale contrafacute.

16.3. Informatii personale

Cu exceptia informatiilor personale ale unui Utilizator oferite de catre acel Utilizator pentru inregistrare si/sau in scopurile de deschidere de cont sau (daca este cazul) informatii personale referitoare la alte persoane fizice cunoscute de un Utilizator pentru introducerea in contul de adresa interactiva al Utilizatorului, S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. interzice transferarea oricarui continut de Utilizator care extrage informatii personale sau private privind orice persoana sau entitate, inclusiv numar (numere) de telefon, adrese de e-mail sau fizice, numere de cont ale Utilizatorului, parole si informatii financiare.

In cazul in care informatiile personale referitoare la, sau imagini ale altei persoane fizice sunt transferate de catre Utilizator pentru includerea in acel cont de adrese online ale Utilizatorului, album foto (sau in orice alt scop), Utilizatorul garanteaza ca acea persoana (subiectul informatiei) si-a dat acordul pentru aceasta operatiune si pentru prelucrarea datelor, indusa de aceasta, si orice alta utilizare a unui asemenea continut al Utilizatorului de catre acesti Termeni sau in acest Site.

16.4. „Spam”(Mesaj de intrerupere) si transferarea unor materiale distructive

Toate formele de mesaje de intrerupere sau e-mail inutil, incluzand transferarea sau transmiterea unor actiuni multiple nesolicitate catre diferite grupuri de discutie, liste de transmitere si toate activitatile care faciliteaza mesajele de intrerupere, sunt interzise in sau prin intermediul acestui site. Cu exceptia cazurilor in care defectiunile actuale (unde se pot calcula rezonabil) depasesc acest numar (caz in care defectiunile actuale vor fi platibile de catre Utilizator), prin modalitatea de daune contractuale prestabilite, sunteti de acord sa achitati S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. suma de 5 Euro pentru fiecare articol de „mesaj de intrerupere” trimis prin contul dumneavoastra de Utilizator ca o incalcare a acestor Termeni.

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. interzice transferarea programelor de computer, fisierelor si a altor materiale care contin caracteristici distructive si de intrerupere precum virusuri, fisiere corupte, fisiere „ascunse” (ca fisiere cu imagini cu fisiere audio incluse), viermi, troieni, virusuri pentru folosirea defilarii, prezentarea de ecrane multiple si alte activitati care pot intrerupe integritatea site-ului web sau functionarea sau comunicarea online in general.

17. Revizuirea continutului de utilizator de catre S.C. PHOENIX MARTECH ASSISTANCE S.R.L. 

Prin intermediul acestui site, S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. ofera doar o „jurisdictie” pentru Utilizatori pentru a accesa anumite servicii specificate, Utilitati si/sau informatii. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.nu poate si nu se va face responsabila pentru examinarea, revizuirea, editarea, cenzurarea sau efectuarea altor proceduri de filtrare si control al continutului de Utilizator sau pentru comportamentul Utilizatorilor al continutului de Utilizator sau continutul Site-ului.  

Cu toate acestea, S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.poate, dar nu va fi obligata sa revizuiasca, fie manual, fie prin mijloace automate, intregul continut de Utilizator care este sau poate fi transferat pe acest site si sa monitorizeze sau sa revizuiasca orice zone ale acestui site in care Utilizatorii transmit sau trimit prin posta comunicate sau comunica unul cu celalalt sau cu S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.(daca este aplicabil) inclusiv camerele de chat, grupurile de stiri, consiliile de actualitati, paginile de comunitate, albumele de fotografii, paginile de web personale sau alte domenii de utilizare si forumuri (Forumuri), daca este aplicabil. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. isi rezerva dreptul (dar respinge orice obligatie), de a refuza, a nu trimite, a nu utiliza, inlatura, amenda, nega accesul si/sau de a sterge orice continut de Utilizator, fara notificare, pe care le considera la propria sa latitudine ca fiind un act neavenit si lipsit de gust sau care de altfel incalca acesti Termeni (sau sensul lor) si fara o cerere de plangere sau solicitare cu privire la continutul de Utilizator relevant sa fie initiat sau dovedit formal. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. isi rezerva dreptul (dar nu este obligata) sa coopereze cu orice autoritati legale sau ca raspuns al Curtii si a altor cereri oficiale ce solicita ca S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. sa elimine identitatea oricui trimite continutul de Utilizator.

18. Continutul utilizatorului si utilizarea site-ului fara responsabilitati

Materialele, informatiile si opiniile (care pot include continutul Utilizatorului) incluse si/sau exprimate in sau prin Forumuri (sau prin intermediul oricarei modalitati de accesare a continutului Utilizatorului) nu sunt neaparat acelea ale (sau andosate de) S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. sau Afiliatii S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. sau entitatile respective. Intregul continut al Utilizatorului trebuie sa fie considerat doar exprimari ale unor opinii si nu declaratii de fapt.

Orice continut al Utilizatorului si/sau Servicii pe care le obtineti sau utilizati, sau le transmiteti prin intermediul acestui site, inclusiv utilizarea oricaror Forumuri, va fi la discretia si riscul dumneavoastra si se supune persoanelor care renunta si limitarilor de responsabilitati in acesti Termeni. Securitatea acestui site si continutul Utilizatorului nu pot fi garantate.

Intelegeti ca de fiecare data cand trimiteti informatii personale sau de alt tip online – de exemplu prin intermediul ferestrelor de mesaj sau a camerelor de chat si a altor Forumuri – ca informatiile pot fi colectate si folosite de persoane pe care nu le cunoasteti. In timp ce S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. face toate eforturile comerciale rezonabile de a proteja datele dumneavoastra personale si private, nu poate garanta securitatea oricarei informatii pe care o transmiteti online. Realizati asemenea transmiteri pe propria dumneavoastra raspundere. Cu exceptia cazului in care este vorba despre informatii personale oferite de Utilizator in scopul inregistrarii, sau deschiderii, sau actualizarii contului Utilizatorului respectiv (referitor la care S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. face toate eforturile comerciale rezonabile pentru a proteja intimitatea dumneavoastra), S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu se va face responsabila cu privire la (si neaga orice responsabilitate referitoare la acesta) continutul Utilizatorului transmis intr-un domeniu al site-ului proiectat ca (sau considerat a fi) o zona de acces privata, personala si limitata a site-ului care devine disponibila altor persoane decat Utilizatorul care a transmis continutul Utilizatorului. In mod similar, S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu va fi obligata in ceea ce priveste (si neaga toate responsabilitatile aferente) orice indisponibilitate a continutului Utilizatorului transmis unui domeniu al site-ului proiectat ca o zona publica a site-ului sau altor Forumuri in care Utilizatorii, altii decat Utilizatorul care a transmis continutul de Utilizator, pot obtine acces la un asemenea continut.  

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu are obligatia de a se implica in nici o disputa pe care o aveti cu alti Utilizatori sau in nici un incident din care faceti parte cu alti Utilizatori, sau care sunt afectate de catre sau care au legatura cu acest site in orice alt mod.

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. neaga orice responsabilitate referitoare la orice continut de Utilizator, incluzand orice eroare, virus, defaimare, calomnie, obscenitate sau neconformitate cuprinsa in orice continut de Utilizator, ce intervin sau nu in cadrul legilor de drept de autor, calomnie, intimitate sau in alt caz, orice continut de Utilizator interzis si orice alt continut de Utilizator

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. neaga orice responsabilitate pentru folosire neautorizata (de catre alti Utilizatori) a continutului de Utilizator, si neaga (fara limita) orice obligatie de folosire a continutului de Utilizator care incalca orice drept de autor, drepturi de marca inregistrata sau orice drepturi de proprietate intelectuala ale oricarui alt Utilizator sau persoana.

Utilizatorul este unicul responsabil pentru orice defectiune (inclusiv continutul site-ului) rezultand din utilizarea (sau introducerea) a oricarui continut de Utilizator sau a site-ului (inclusiv dispute si incidente descrise in sectiunile anterioare) si tranzactiile respective sau evenimente.

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu va avea nici o raspundere pentru accesul neautorizat la contul Utilizatorului, sau retransmiterea automata de mesaje si/sau virusuri (cauzate de virusuri sau in alt mod) catre persoane ale caror date au fost introduse de catre un Utilizator pentru includere in orice fisier de adrese on line disponibil prin acest site.

Limitarile si excluderile de obligatii in acesti Termeni se aplica indiferent daca obligatia este bazata pe incalcarea contractului, ofensa (inclusiv neglijenta sau defectiunea), obligatia stricta, incalcarea garantiilor sau orice alta teorie legala.

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L., Afiliatii S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. toate celelalte persoane implicate in crearea, producerea, gazduirea si livrarea continutului Site-ului nu se vor face responsabile pentru daune directe, indirecte, speciale, incidentale, consecventiale sau de pedeapsa, inclusiv in ceea ce priveste pierderea de date, pierderea de profit, intreruperea afacerilor sau timpul intervenit sau daune de orice natura (inclusiv interventia unor neglijente si a altor ofense) care rezulta din utilizarea, din imposibilitatea de utilizare a continutul Site-ului, chiar daca S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. sau o alta reprezentanta autorizata a fost consiliata cu privire la posibilitatea unor asemenea daune.

Legea aplicabila nu poate permite excluderile responsabilitatilor in aceasta sectiune in toate cazurile. Exonerarea de obligatie din aceasta sectiune se aplica doar in limita maxima permisa de legea aplicabila.

Responsabilitatea S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. pentru daune sau pierdere (prin contract, neglijenta, ofensa sau alte cazuri) nu va depasi in nici un caz suma platita de Utilizator pentru accesarea acestui site (cu exceptia cazului prevazut de catre legea aplicabila obligatorie). Nimic din acesti Termeni nu va exclude obligatia S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. sau a AfiliatilorS.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. pentru moarte si accidente fizice ca urmare a neglijentei S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. sau a Afiliatilor S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.

19. Stocarea si pierderea continutului de utilizator

In cazul in care S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. ofera facilitati de e-mail, gazduire pagini web sau alte servicii prin intermediul acestui Site ce implica punerea la dispozitie a spatiului de stocare al computerului, sau referitor la alte Servicii relevante, S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. isi rezerva dreptul de a impune si de a schimba limitele si/sau restrictiile (temporare sau altfel) la utilizarea Serviciilor, incluzand, fara limitare, limitele in memorie oferite cu privire la spatiul memoriei (de ex. o limita maxima totala si/sau o limita maxima a dimensiunii per fisier /e-mail), timp/ momentul realizarii fisierelor (de ex. e-mailuri mai vechi de 180 de zile), numar si/sau dimensiune a fisierelor (de ex. un numar maxim de e-mailuri care pot fi trimise, stocate sau primite de catre contul dumneavoastra), cantitatea de informatii descarcate sau transferate sau orice alte criterii pe care S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. le poate specifica. Fara a limita urmatorul paragraf, materialul care depaseste o astfel de limita poate fi sters sau neacceptat pentru o astfel de stocare. Utilizatorii nu pot vinde interactiv nici un spatiu de stocare oferit prin intermediul acestui site.

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu se va face responsabila pentru nici o pierdere, stergere, indepartare sau eroare de trimitere pentru destinatarul intentionat al continutului de Utilizator transferat in acest site, fie din cauza unui virus informatic, acces neautorizat sau alta modalitate. Utilizatorii sunt incurajati sa retina o copie de rezerva a intregului continut de Utilizator, iar Utilizatorii se obliga sa faca acest lucru referitor la intregul continut de Utilizator transferat. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza accesul la acest site si de a sterge continutul de utilizator oricand fara notificare. 

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

20. Servicii de site si continut de site fara garantii

Intregul continut al site-ului si Serviciile sunt oferite „ca atare” si „dupa disponibilitate” si S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.deroga in mod expres, in limita maxima permisa de legea respectiva, orice garantie si reprezentare de orice fel (Garantii) referitoare la continutul site-ului si Servicii, fie exprimate, fie impuse, inclusiv orice garantii impuse de vanzare, calitate satisfacatoare, adaptare intr-un scop anume si neincalcare a drepturilor de proprietate intelectuala ale tertilor.

Fara limitare:

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu ofera Garantie asupra continutului Site-ului ca fiind potrivit, disponibil sau permis pentru utilizare in orice locatie care este lipsita de virusi sau cu interoperabilitate cu orice hardware, software sau continut, sau cu abilitatea Utilizatorului acestui site de a accesa sau a interactiona cu alti furnizori de servicii, retele, utilizatori, sau resurse informationale, informatice prin internet. Cei care acceseaza acest Site si utilizeaza continutul Site-ului si/sau Serviciile au responsabilitatea de a respecta legea si regulamentele aplicabile, inclusiv orice legi locale aplicabile.  

Desi S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. a incercat sa verifice conformitatea, siguranta si actualitatea intregului continut al Site-ului, inclusiv produsul (cum se aplica), serviciile, suportul si alte detalii si descrieri obtinute de la terti. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu ofera garantie pentru exactitatea nici unei declaratii din acest Site. Orice materiale, produse, suport, servicii sau informatii din sau la care se face referire in acest Site pot fi expirate. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu se obliga sa reactualizeze continutului site-ului. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. refuza orice obligatie sau responsabilitate pentru orice erori sau omisiuni in continutul Site-ului (cu exceptia celor de pana acum dupa cum o astfel de persoana nu ar putea fi in conformitate cu garantiile si alte clauze si conditii referitoare la vanzarile produsului sau serviciilor, daca exista, de catre S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.). Orice decizii bazate pe datele cuprinse in continutul Site-ului (sau continutul de Utilizator) sunt responsabilitatea unica a Utilizatorului.  

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu ofera Garantie ca functiunile sau Serviciile disponibile prin site sau alte interactiuni ale Utilizatorului cu Site-ul vor fi disponibile in mod constant, fara intreruperi, sigure sau lipsite de erori, ca defectele vor fi corectate sau ca acest Site sau serverul care il face disponibil nu are virusi sau alte componente periculoase. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. si Afiliatii S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.nu isi asuma responsabilitatea, si nu raspund pentru nici o dauna (sau pierdere de informatii), sau pentru virusi care pot infecta computerul dvs. sau alta proprietate prin intermediul accesului dvs. la aceasta, sau pentru utilizarea acestui Site, inclusiv pentru descarcari de imagini, software sau alt continut al Site-ului. Daca utilizarea continutului site-ului duce la necesitatea unui service, reparatie sau corectare a echipamentului sau a informatiilor, Utilizatorul isi asuma toate costurile aferente.

Continutul site-ului care cuprinde declaratii de cautare sau declaratie de intentie nu trebuie sa constituie o baza. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu actiona in conformitate cu nici o astfel de declaratie.

Acest site poate contine referiri la produse si Servicii specifice S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. care nu pot fi sau nu pot fi pregatite si disponibile intr-o anumita tara. Orice astfel de referire nu va fi considerata ca sugereaza sau garanteaza ca orice astfel de produse sau servicii vor fi disponibile oricand si in orice tara.

In cazul in care legea aplicabila interzice sau limiteaza excluderea garantiilor S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. dupa cum s-a prezentat mai sus, S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. exclude, refuza si limiteaza asemenea Garantii doar in limita maxima admisa de legea aplicabila. 

21. Publicitatea si tranzactiile cu terti

Atunci cand este posibil ca utilizatorii sa faca tranzactii prin intermediul acestui Site (sau orice site in conexiune) cu o parte terta (inclusiv alti Utilizatori sau un furnizor de servicii sau vanzator de produse) care nu este S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L., o astfel de tranzactie (sau orice drepturi si obligatii vor aparea) va fi realizata doar intre dumneavoastra si terti.

Anumite parti ale continutului publicat pe seamanshelp.com pot sa fie furnizate de terte persoane cu care S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului seamanshelp.com pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu este responsabila in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu este responsabila de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

22. Descarcari de software si aplicatii on line – restrictii si documente de renuntare la drepturi

Orice programe de comanda, software, programe (inclusiv toate evolutiile si actualizarile), exploratoare aleatoare de conectare, periferice si alte aplicatii, servicii sau utilitati informatice si software disponibile pentru Utilizatori in legatura cu sau pentru a facilita accesul la, orice abonament asociat cu acest site si toate fisierele si imaginile, incorporate in sau generate de software, programe si alte materiale disponibile pentru descarcare, sau ca aplicatie sau serviciu de la distanta, de la continutul Site-ului (Utilitati) sunt oferite prin suport si serviciu pentru Utilizatori. Dreptul la Utilitati (descarcate sau nu) nu este transferat Utilizatorilor si este detinut (ca si drepturile de proprietate intelectuala aferente) de catre S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L., Afiliatii S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. sau furnizorii de licenta respectivi.

Folosirea de catre Utilizator a oricarei Utilitati va fi guvernata de asemenea prin conditiile oricaror documente asociate interactiv sau nu, de licenta de utilizator final sau alte contracte relevante si Termeni si conditii specificate de catre vanzatorul sau furnizorul de licenta relevant (EULA) (care va fi mai presus de acesti Termeni, in cazul unei neconcordante cu acesti Termeni). In cazul in care nici un EULA (contract de licenta pentru utilizatorul final) nu insoteste o Utilitate, Utilitatea va este oferita prin licenta pe baza unui contract de utilizator unic, non-transferabil, non-exclusiv, revocabil.

Utilitatile pot fi folosite doar dupa indicatii in EULA aplicabila. Utilizatorului ii este interzisa reproducerea, copierea, imprumutul, inchirierea, ingineria de inversare, Utilitati de decompilare sau vanzare, cu exceptia cazurilor permise in mod special de EULA sau prin legea aplicabila. Utilizarea neautorizata a Utilitatilor incalca dreptul de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala si S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. sau furnizorul de licenta respectiv (dupa cum este cazul) isi rezerva toate drepturile.

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu ofera nici o garantie cu privire la exactitatea sau siguranta rezultatelor sau produsul care rezulta din folosirea Utilitatilor. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu accepta responsabilitatea pentru pierderea de date sau defectiune cauzata de instalarea sau folosirea oricaror Utilitati descarcate, sau nu ofera nici o alta Garantie, nu accepta nici o obligatie referitoare la Utilitati. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. recomanda ca Utilizatorii (iar Utilizatorii garanteaza acest lucru) sa creeze intotdeauna si sa retina o copie cu informatii in computer (cu care sau in care Utilitatile sa fie instalate sau folosite) inainte de a instala sau a folosi orice Utilitati

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. si Afiliatii S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. (cu exceptia cazului in care este anume specificat in EULA aplicabil, daca exista) nu ofera sprijin sau asistenta in folosirea, instalarea sau mentinerea unor Utilitati, sau rezolvarea unor cazuri sau probleme care pot aparea ca rezultat al folosirii sau instalarii Utilitatilor.

Sunteti de acord ca Utilitatile si orice alta documentatie insotitoare si/sau date tehnice pot fi supuse legilor si regulamentelor aplicabile de control pentru export. Sunteti de acord sa nu exportati sau sa reexportati Utilitatile, direct sau indirect, incalcand astfel de legi sau regulamente.   

In cazul in care S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. este de acord (in scris) sa ofere asistenta tehnica referitoare la un produs S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L., va oferi doar acea asistenta pentru produsele relevante S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. cu sisteme de operare si cu alt software in aceeasi forma si versiune asa cum sunt livrate de la fabrica S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. sau Afiliatii S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L., si poate alege sa nu ofere asistenta pentru produsele S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. pentru care Utilitatile au fost incorporate sau incarcate ulterior.

EULA aplicabil poate impune excluderi sau limitari de garantie si obligatie aditionale asupra Utilitatilor.

Descarcarea oricarei Utilitati constituie o acceptare a acestor Termeni. Daca nu sunteti de acord cu aceste Clauze, nu aveti permisiunea de a descarca nici o Utilitate sau documentatie de insotire interactiva.

23. Garantie

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor Site-ului.

De asemenea, S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte cauzate independent de vointa acesteia sau care pot aparea in urma nefunctionarii serviciilor site-ului sau intarzierii informatiilor.

Sunteti de accord ca utilizarea web-site-ului seamanshelp.com o faceti pe propriul dumneavoastra risc. In masura permisa de lege, seamanshelp.com, administratorii, directorii, angajatii si agentii sai renunta la toate garantiile, explicite sau implicite, in legatura cu web-site-ul si cu utilizarea acestuia de catre dumneavoastra si nu isi asuma nici o responsabilitate pentru orice:

* Erori, greseli, omisiuni, sau lipsa de acuratete a continutului

* Acces neautorizat si/sau utilizare neautorizata a serverelor noastre si/sau a oricaror informatii personale si/sau informatii financiare stocate in acestea

* Intrerupere sau incetare a transmisiilor dinspre sau catre web-site-ul nostru

* Erori, virusi, troieni, sau alte elemente de genul acesta care pot fi transmise catre sau prin web-site-ul nostru de catre o terta parte

* Erori sau omisiuni in orice parte  a site-ului sau a continutului incarcat, postat, transmis prin email, sau facut disponibil pe web-site-ul seamanshelp.com in orice alt mod

seamanshelp.com si administratorii sai nu isi asuma repsonsabilitatea pentru nici un produs, serviciu, web-site, hyperlink recomandat, promovat sau oferit de catre o terta parte prin intermediul web-site-ului seamanshelp.com, inclusive banere publicitare si articole de promovare sau orice alt fel de metode publicitare si nu va fi parte la sau in orice alt fel responsabil pentru monitorizarea oricaror tranzactii dintre dumneavoastra si o terta parte ce ofera produse sau servicii. In ceea ce priveste cumpararea oricarui produs sau serviciu prin orice modalitate, ar trebui sa va folositi buna dumneavoastra judecata si sa o exercitati cu multa atentie atunci cand este cazul.

Utilizatorul va garanta S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L., Afiliatii S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. si agentii, angajatii lor ca si furnizorii lor de servicii si ii va proteja impotriva oricaror pierderi, costuri, proceduri, daune, cheltuieli (inclusiv costuri si cheltuieli legale rezonabile) sau responsabilitati intervenite in orice fel la oricare dintre ei ca rezultat al oricarei cereri de catre o parte terta rezultand din incalcarea sau nerespectarea de catre Utilizator a oricarei interziceri sau restrictii asupra activitatilor Utilizatorului cu privire la acest Site, continut in acesti Termeni, sau asupra oricaror supuneri, reprezentari sau garantari ale Utilizatorului continute in acesti Termeni si cu privire la orice cerere de catre orice persoana cu referire la problemele, responsabilitatile si obligatiile care au fost derogate de catre S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. in acesti Termeni.

Fara a se limita la generalitatea garantiei sus-mentionate, Utilizatorul exonereaza, garanteaza si protejeaza S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L., Afiliatii S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. si  agentii, angajatii lor ca si furnizorii lor de servicii (care refuza responsabilitatea), cu privire la cererile, obligatiile, costurile (inclusiv taxele legale), cheltuielile, solicitarile si pagubele (directe, indirecte si consecvente), de orice natura, cunoscute sau necunoscute, suspectate sau nesuspectate, excluse sau neexcluse, cauzate prin orice modalitate de oricare dintre ele care intervin sau care se refera in orice fel la urmatoarele:

* orice continut de Utilizator interzis sau restrictionat transferat de Utilizator sau orice utilizare a acestui site de catre Utilizator (inclusiv utilizarea site-ului interzisa sau restrictionata de catre Utilizator);

* orice pierdere, stergere, indepartare, corupere sau publicare a continutului de Utilizator transferat de catre Utilizator; sau

* orice utilizare neautorizata a contului Utilizatorului sau compromiterea securitatii contului Utilizatorului prin eroarea de mentinere a confidentialitatii parolelor contului Utilizatorului sau alte detalii de securitate,

* si alte evenimente de acest gen.

24. Conexiunea prin hypertext catre si dinspre acest site

Trebuie sa cautati si sa obtineti acordul scris al administratorului acestui site inainte de crearea oricarei legaturi catre acest site. Legaturile profunde sunt strict interzise. Toate legaturile autorizate cu acest site trebuie sa fie in pagina principala a acestui site, trebuie sa clarifice faptul ca acest Site si continutul Site-ului sunt distincte de site-ul web de la care se realizeaza legatura si trebuie sa stabileasca faptul ca acest site este detinut si/sau operat de S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L..

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. sau partile terte (cu acord ca mai sus), pot oferi conexiuni prin hipertext catre si/sau de la alte site-uri web sau resurse Internet. Includerea acestor conexiuni in site-ul web este doar pentru convenienta si nu necesita andosare a celorlalte site-uri web de catre S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. sau nici o asociere cu operatorii acelui site. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. incurajeaza discretia in cautarea site-urilor web proprii si externe si resurselor. Unele site-uri web pot contine sau lega Utilizatorii la site-uri web ce cuprind informatii care pot fi considerate neavenite sau ofensive. Site-uri web externe pot trimite propriile lor cookies Utilizatorilor, colecta informatii si/sau solicita informatii personale.

Vizitarea unor site-uri web externe de catre Utilizator prin intermediul legaturilor de la acest site este in intregime pe riscul Utilizatorului.

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu a confirmat acuratetea sau siguranta nici unei informatii din site-urile de web externe sau resurselor legate sau accesate prin intermediul acestui site, sau care duce la site (site-uri). S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu va fi responsabila sau obligata de nici un continut, reclama, produse, suport, servicii sau alte materiale din sau disponibile pe astfel de site-uri web sau resurse externe. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.. nu va fi responsabila pentru acuratetea, respectarea dreptului de autor, legalitatea sau decenta materialului continut in site-urile web sau resursele externe. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.. nu va fi responsabila pentru si refuza toate garantiile, exprese si implicite, cu privire la acuratetea, valabilitatea, legalitatea, respectarea dreptului de autor, decenta si celelalte a oricaror materiale sau informatii continute in site-urile web sau resursele externe. S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu va fi responsabila, direct sau indirect, pentru daunele sau pierderea cauzata sau asa-zis cauzata de catre utilizarea sau bazarea pe orice continut, produse, suport sau servicii disponibile in sau prin orice site-uri web sau resurse externe.

Fara a limita cele de mai sus, S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu reprezinta sau nu garanteaza securitatea oricarei informatii (inclusiv cartea de credit si alte informatii personale) care i se pot solicita unui Utilizator si de a oferi unei parti terte prin site-urile web legate si Utilizatorul adreseaza orice cerere S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. referitor la aceste probleme.

25. Asigurare

Sunteti de acord sa aparati, sa garantati si sa nu aveti niciun fel de pretentii, explicite sau implicite, fata de S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L., administratorii, directorii, angajatii si agentii sai. Sunteti de acord sa ii aparati si sa ii sustineti pe acestia ca neraspunzatori in niciun fel fata de orice fel de pretentii, revendicari, reclamatii, daune, obligatii, pierderi, responsabilitati, costuri sau datorii, cereri (incluzand dar nelimitandu-se la onorariile avocatilor) provenite din:

* utilizarea, vizitarea sau accesul dvs. pe website-ul seamanshelp.com

* incalcarea din partea dvs. a oricaror termeni din Termenii si Conditiile de Utilizare a seamanshelp.com

* incalcarea de catre dvs. a oricaror drepturi a unei terte parti incluzand, fara a se limita la acestea, orice drept de proprietate intelectuala, drept de proprietate sau drept de confidentialitate, sau

* orice pretentie care ar proveni din cauzarea unor daune unei terte parti ca urmare a unui material sau continut postat de catre dvs. pe website. Aceasta obligatie de asigurare impotriva eventualelor pretentii fata de S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. si administratorii sai si de exceptare de la orice fel de penalitati si/sau daune interese solicitate de oricine, completeaza Termenii si Conditiile de Utilizare a Web-site-ului.

26. Rezilierea

Cu exceptia unui serviciu sau a unei accesari pentru care o taxa de abonament este platibila, Utilizatorul poate incheia privilegiile de folosire ale Serviciilor in acest Site si intr-un alt continut al Site-ului, oricand prin distrugerea tuturor continuturilor din site descarcate din acest site si toate copiile, oriunde ar fi localizate sau instalate. Dreptul Utilizatorului de a folosi serviciile pe acest site si alt continut al Site-ului va fi incheiat imediat cu sau fara notificare prin propria initiativa a S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. daca Utilizatorul nu respecta acesti Termeni.

In cazul in care un abonament sau alta taxa este platibila de catre Utilizator cu privire la accesul si utilizarea acestui Site sau a Serviciului, Utilizatorul trebuie sa informeze S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. in scris (sau prin alte mijloace special autorizate) cu privire la dorinta de incetare a abonamentului. In absenta oricarei dispozitii speciale contrare referitoare la abilitatea utilizatorului de a rezilia sau perioada de reziliere, Utilizatorul va avea dreptul de a rezilia Serviciul de abonament prin acordarea S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. a unei notificari de cel putin o luna intreaga calendaristica referitoare la aceasta reziliere.

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. poate incheia accesul Utilizatorului sau inregistrarea prin acest site in cazul in care contul Utilizatorului nu este accesat sau daca Utilizatorul nu se conecteaza in timpul unei perioade de trei luni sau mai mult (sau o astfel de perioada stabilita de S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L..

De asemenea, S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. isi rezerva dreptul de a incheia accesul Utilizatorului la site si/sau contul sau in conditii de confidentialitate oricand fara motiv (supunandu-se returnarii oricaror sume platite in avans de catre Utilizator cu referire la un astfel de acces in conformitate cu Clauza aplicabila). In asemenea imprejurari, S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. va face eforturi comerciale rezonabile pentru a trimite notificare de reziliere Utilizatorilor la ultima lor adresa de contact notificata sau la adresa de e-mail.

La reziliere, Utilizatorul trebuie sa inceteze utilizarea si sa distruga toate copiile pe care le detine despre continutul Site-ului iar S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. poate indeparta sau sterge toate continuturile de Utilizator ale unui astfel de Utilizator, cu exceptia cazului in care o licenta perpetua a fost acordata de catre S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. de a folosi un anumit continut al site-ului contra unei taxe care a fost achitata. Fara a limita libertatea generala a S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. de a sterge sau de a nega accesul la continutul Utilizatorului pentru orice motiv, in urma rezilierii, S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu va avea obligatia de a mentine nici un continut de Utilizator sau de a va transmite orice mesaje dumneavoastra sau oricarei parti terte.

27. Forta majora si litigiile

Nu vom fi trasi la raspundere pentru niciun fel de intarzieri sau nereusite in indeplinirea serviciilor noastre, daca intervine un caz de forta majora sau un caz fortuit.

Forta majora se considera un eveniment exterior si insurmontabil, aflat dincolo de puterea de control a oricareia dintre Parti, care face imposibila sau intarzie indeplinirea de catre oricare dintre Parti a obligatiilor sale.

Forta majora si cazul fortuit includ, dar nu se limiteaza la, schimbari in legi sau reglementari, accidente, boli, embargouri, razboaie, acte teroriste, revolte, incendii, cutremure, accidente nucleare, inundatii, greve, conditii meteorologice, acte ale hackerilor sau furnizorilor de servicii de internet, Apocalispa Zombie.

Forta majora sau cazul fortuit vor fi comunicate in cel mai scurt moment Clientului.

S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. nu este responsabila pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al unei cauze aflate in afara controlului sau.

Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice litigiu legat de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei.

Termenii si Conditiile de Utilizare sunt realizate si publicate pe site-ul seamanshelp.com in limba romana si engleza si se supun legilor din Romania.

Eventualele litigii aparute intre S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. si Utilizator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Romania.

28. Notificari

Utilizatorul este de acord ca toate comunicarile efectuate in baza prezentului Contract sa aiba loc prin intermediul postei electronice la adresa comunicata de acesta in Platforma, consimtind ca o astfel de comunicare este valida prin simpla dovada din partea Dezvoltatorului privind trimiterea comunicarii. Dezvoltatorul are dreptul sa foloseasca si alte metode de transmitere (prin posta, curier sau prin intermediul executorilor judecatoresti) a comunicarilor sale catre Utilizator.

Partile convin ca toate comunicarile in legatura cu prezentul Contract se vor efectua la urmatoarele adrese:

* Pentru Utilizator – la adresa postala mentionata prin intermediul Platformei;

* Pentru  Dezvoltator– la urmatoarea adresa electronica: office@seamanshelp.com

29. Neconcurenta

Utilizatorul este de acord ca pe perioada relatiilor comerciale cu Phoenix Martech Assistance si pe o perioada de 3 ani de la incetarea oricarei relatii comerciale cu Phoenix Martech Assistance sa nu desfasoare niciun fel de activitate concurenta activitatilor desfasurate de Phoenix Martech Assistance, incluzand, printre altele, crearea si administrarea unui blog in domeniul asistentei navigatorilor, prestarea de servicii catre entitati romane sau straine privind , crearea, vânzarea sau distribuirea unor materiale similare cu cele continute in site, organizarea de cursuri in domeniul asistentei navigatorilor, crearea si distribuirea de continut (carti, articole, materiale) disponibile pe site pe orice suport, gratuit sau în schimbul unei remunertții.Pentru orice fapta de incalcare a obligatiei de neconcurenta prevazuta in prezentul Acord, indiferent daca a fost savarsita din culpa grava, neglijenta sau imprudenta, si indiferent de prejudiciul creat, Utilizatorul va despagubi Dezvoltatorul.

30. Conflict de interese

Utilizatorul declara pe propria raspundere ca la data inscrierii pe site nu desfasoara niciun fel de activitate similara activitatilor desfasurate de Phoenix Martech Assistance, incluzand, printre altele, crearea si administrarea unui blog in domeniul asistentei navigatorilor, prestarea de servicii catre entitati romane sau straine privind asistenta navigatorilor, crearea, vanzarea sau distribuirea unor materiale similare cu cele de pe site, organizarea de cursuri in domeniul asistentei navigatorilor, crearea si distribuirea de continut (carti, articole, materiale) in domeniul asistentei navigatorilor pe orice suport, gratuit sau in schimbul unei remuneratii.

În situatia în care Phoenix Martech Assistance constata existenta unui conflict de interese are dreptul sa declare rezilierea/rezolutiunea contractului, urmand ca orice utilizare ulterioara a rezultatelor acestuia sa înceteze de la data primirii declaratiei de reziliere/rezolutiune unilaterala pe e-mail.

31. Acest acord

Acesti Termeni constituie acordul integral dintre dumneavoastra si noi în ceea ce priveste obiectul oricarui Contract si inlocuieste orice alt acord, orice alta intelegere anteriora verbala sau scrisa dintre dumneavoastra si noi.

Contractul incheiat intre noi si dumneavoastra are un caracter obligatoriu. Nu puteti transfera, cesiona, greva sau instraina in niciun alt mod acest Contract sau oricare dintre drepturile sau obligatiile dumneavoastra care decurg din acesta, fara acordul nostru prealabil si scris. Noi putem transfera, cesiona, greva, subcontracta sau instraina in orice alt mod un Contract sau oricare dintre drepturile sau obligatiile noastre care decurg din acesta.

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest Acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L..

32. Legea guvernanta

Prezentului Acord, precum si oricarei utilizări a site-ului i se va aplica legea romana. Partile vor incerca solutionarea oricarei neintelegeri pe cale amiabila, in caz contrar litigiile vor fi solutionate de instantele judecatorești romane competente conform legii .

33. Diverse

Daca orice dispozitie a acestor Termeni nu se poate aplica, dispozitia de neaplicare se va supune inlocuirii de catre o dispozitie valabila, aplicabila care se potriveste cel mai bine cu intentia dispozitiei originale. Aceasta nu va afecta valabilitatea sau aplicabilitatea dispozitiilor ramase.

ATENTIE:

INFORMATIILE PREZENTATE AICI NU REPREZINTA CONSILIERE JURIDICA. PREZENTAREA ACESTOR INFORMATII SE FACE EXCLUSIV CU SCOPUL INFORMARII DUMNEAVOASTRA.