Despre noi. Site-ul web seamanshelp.com este prima platforma de acest gen, care vrea sa vina efectiv in ajutorul navigatorilor, aflati la bordul navelor, indiferent de specificul activitatii (maritim, costier, portuar, fluvial, off-shore, etc.), in rezolvarea anumitor probleme tehnice, de exploatare, medicale sau de alta natura, inerente, care pot surveni pe timpul efectuarii voiajelor. 

Este cunoscut faptul ca incercarea de a rezolva de unul singur o problema aparuta la bord nu se materializeaza intotdeauna prin descoperirea si aplicarea solutiei optime pentru rezolvarea acesteia si mai ales pune in pericol siguranta navei si a navigatiei. Rezolvarea eficienta a oricarei probleme poate deveni posibila numai dupa consultarea si a altor pareri date de specialisti in domeniu. Specialisti care pot fi colegii dumneavoastra de la bord, colegi aflati la bordul altor nave, ofiteri maritmi si electromecanici, profesori sau ingineri specializati in anumite domenii, sau alte categorii de personal cu experienta in domeniul maritim.

Deasemenea vom incerca sa gasim o modalitate eficienta de asistenta a navigatorilor in vederea pregatirii examenelor de promovare in functie (brevete, certificate de capacitate, etc.)

Incercam sa punem la dispozitia navigatorilor un site, usor de urmarit si utilizat, dar in primul rand util.

Astfel dorim sa dezvoltam o relatie intre noi si utilizatori bazata pe incredere, respect reciproc, transparenta, profesionalism si mai ales eficienta.

Cei care utilizeaza site-ul web, seamanshelp.com, vor fi raspunzatori pentru un eventual efect, ce poate rezulta din utilizarea autorizata a datelor de autentificare (parola si user), prin urmare si de modul de beneficiere a serviciilor oferite de site-ul nostru.

Termenii si Conditiile sunt aplicabile tuturor utilizatorilor site-ului seamanshelp.com, incluzand utilizatorii care contribuie cu materiale video, audio, imagini, articole, informatii sau alte materiale si servicii pe site.

Site-ul seamanshelp.com  poate contine linkuri spre alte site-uri, care sunt proprietatea unor terti sau sunt controlate de terti, fara nicio legatura cu detinatorii acestui website. 

seamanshelp.com nu are niciun control si nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul, politicile sau practicile oricaruia dintre aceste terte website-uri.

Administratorul seamanshelp.com nu poate si nu va cenzura sau edita in nici un fel continutul vreunui tert site catre care exista la un moment dat un link din paginile seamanshelp.com.

Prin utilizarea seamanshelp.com, dumneavoastra absolviti in mod explicit si neconditionat site-ul seamanshelp.com si pe administratorii sai de orice responsabilitate sau consecinta ce ar rezulta din utilizarea de catre dvs. a unui tert website.

Prin urmare, va recomandam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitati sau utilizati.

Sunt cu desavarsire Interzise desfasurarea urmatoarelor activitati in interiorul acestui site:

a. Postarea pe site a oricaror material cu continut pornografic, antisemit, rasist, etc.

b. Postarea pe site a oricaror materiale pentru care nu se face dovada respectarii dreptului de autor.

c. Postarea pe site a oricaror materiale, comentarii, etc. care contravin politicilor site-ului.

Prin monitorizarea continua a activitatii desfasurate pe site in conformitate cu principiile calitatii profesionale si ale moralitatii, precum si prin formarea unei echipe de specialisti atent selectionati (Echipa Seamans Help – ESH), site-ul seamanshelp.com poate deveni in timp, un instrument util, performant si mai ales eficient pentru activitatea navigatorilor.