In cadrul acestei sectiuni incercam sa venim in sprijinul dumneavoastra in cadrul procesului de pregatire pentru sustinerea testelor din cadrul interviurilor de angajare in cadrul companiilor straine, prin punerea la dispozitia utilizatorilor a majoritatii intrebarilor din cadrul celor mai utilizate programe in acest sens.

Materialele cuprinse in aceasta sectiune reprezinta un mijloc menit sa ajute candidatii in obtinerea unui job in cadrul companiilor straine.

seafaring 818029 1920 I Seaman's Help

ATENTIE!!!

Aceasta sectiune NU este o sursa oficiala de pregatire a personalului navigant!!!

Materialele pot contine informatii eronate sau incomplete!!!

Materialele vor fi introduse in cuprinsul acestei sectiuni, gradual, dupa verificarea acestora de catre echipa ESH.

Pentru a avea acces la materiale, este necesarea crearea unui cont!

Aceasta sectiune nu este gandita pentru a inlocui procesul de invatare, ci doar pentru a va familiariza cu forma intrebarilor, formatul examenului si a va testa cunostintele dobandite.

In cazul in care considerati ca anumite intrebari sunt gresite ca formulare sau raspuns, ori sunt incomplete, va rugam sa ne scrieti la adresa office@seamanshelp.com, sau sa accesati sectiunea Contact.

Va multumim si va dorim spor la invatat si multa bafta la testare!!!

Intrebarile le gasiti in submeniu.

Intrebari Program 1

In cadrul acestei sectiuni veti regasi intrebarile din cel mai utilizat program pentru angajarea la o companie straina.

Intrebari Program 2

In cadrul acestei sectiuni veti regasi intrebarile dintr-un alt program utililizat pentru angajarea la o companie straina.

Intrebari Program 3

In cadrul acestei sectiuni veti regasi intrebarile dintr-un program utilizat cu precadere pentru angajarea la companiile americane.