In cadrul acestei sectiuni incercam sa venim in sprijinul dumneavoastra in cadrul procesului de pregatire pentru sustinerea examenelor de brevet/certificat de capacitate ulterioare, prin punerea la dispozitia utilizatorilor a majoritatii intrebarilor din cadrul examenelor.

Materialele cuprinse in aceasta sectiune reprezinta un mijloc menit sa ajute candidatii la un brevet/certificat de capacitate care se pregatesc pentru examen.

In cazul in care considerati ca anumite intrebari sunt gresite ca formulare sau raspuns, ori sunt incomplete, va rugam sa ne scrieti la adresa office@seamanshelp.com, sau sa accesati sectiunea Contact.

Va multumim si va dorim spor la invatat si multa bafta la examene!!!

Intrebari Masina

In cadrul acestei sectiuni veti regasi intrebarile pentru toate examenele de brevete si certificate de capacitate din cadrul departamentului masina.

Intrebari Punte

In cadrul acestei sectiuni veti regasi intrebarile pentru toate examenele de brevete si certificate de capacitate din cadrul departamentului punte.

Intrebari Piloti Maritimi

In cadrul acestei sectiuni aveti acces la majoritatea intrebarilor din examenele pentru brevetele de Piloti maritimi I si II.