In cadrul acestei sectiuni toti utilizatorii site-ului pot posta, in departamentul aferent, dupa logare, orice problema de natura tehnica sau de exploatare care concura in mod direct la efectuarea serviciului la bord in conditii de maxima siguranta.

Accesul in cadrul componentelor acestei sectiuni este permisa utilizatorilor inregistrati cu rolurile de: utilizator compartiment masina sau utilizator compartiment punte, functie de componenta accesata.

Exemplu:

in componenta „departament masina” vor avea acces doar utilizatorii care sunt inregistrati cu rolul de utilizator compartiment masina.

Informatiile pot fi solicitate din toate sectiile principale sau auxiliare ale departamentului respectiv, din orice categorie de nava pe care userul isi desfasoara activitatea.

La problema postata poate raspunde orice utilizator logat, din departamentul in care problema a fost semnalata. La aceeasi problema mai poate raspunde si echipa de specialisti ai site-ului (Echipa Seamans HelpESH).

Detalii despre echipa ESH le gasiti in cadrul Regulamentului de utilizare a site-ului.

Amintiți-vă să utilizați sistemul like-dislike pentru a îmbunătăți continuu calitatea site-ului. Detalii despre sistem găsiți în același Regulament.   

Pentru a beneficia de asistenta dati click pe unul din departamentele din submeniu.