Utilizatorii inregistrati pe site beneficiaza si de un FORUM, in care va puteti expune parerile asupra tuturor aspectelor cu care va confruntati in activitatea dumneavoastra. Agentii de crewing, Cadetie, Fiscalitate, COVID, Securitate cibernetica, sunt numai cateva din temele de discutie, teme care pot fi suplimentate la cererea dumneavoastra.

Speram din tot sufletul ca ideile schimbate in cadrul acestui FORUM sa va imbunatateasca activitatea si viata dumneavoastra atat la bordul navelor cat si in afara acestora.

VOIAJE USOARE!!!

Regulamentul forumului

1. Discutiile pe Forum vor avea un ton respectuos, fara a fi insa rigid. Exprimarea familiara e recomandata, pentru a defini un mediu de comunicare primitor si prietenos.

2. Exprimarea trebuie sa fie concisa si echilibrata, evitandu-se crearea de tensiuni in cadrul discutiilor. In caz de polemica, trebuie pastrat un ton protocolar, argumentandu-se afirmatiile.

3. Nu se vor tolera nici un fel de atacuri la persoana sau postari defaimatoare, arogante, mincinoase, sau care irita spiritele etc, userul respectiv fiind imediat sanctionat. Exista o multitudine de moduri civilizate de a formula o postare fara a deranja inutil comunitatea.

4. Orice postare considerata ofensatoare se va raporta moderatorilor sau administratorului site-ului, fara a se continua disputa. Atmosfera placuta si echilibrata, alaturi de informatiile utile de interes sunt cele care definesc Forumul.

5. Toti participantii la discutiile pe Forum sunt considerati egali in drepturi, indiferent de pozitia sociala sau de la bordul navelor. Oricine va desconsidera alti membri ai comunitatii va fi sanctionat.

6. Nu este permisa inregistrarea de clone, nici macar de userii care reprezinta firme sau alte organizatii. Comunicarea deschisa si pertinenta nu e compatibila cu dedublarea in spatiul virtual.

7. Nu scrieti adrese de mail, messenger si nici numere de telefon pe Forum.

8. Nu sunt permise postari care contin coduri de activare, crack-uri, hacks, chaturi diverse sau altceva de natura ilegala – inclusiv pagini de download ilegal – precum si alte linkuri spre site-uri ilegale sunt interzise.

9. Drepturile de autor asupra subiectelor de pe forum apartin in totalitate userilor care le-au postat. Aveti posibilitatea de a va re-edita oricand posturile, insa seriozitatea cu care veti fi perceput va fi invers proportionala cu numarul de edit post-uri.

10. Inainte de a deschide un topic nou, verificati cu atentie daca respectivul subiect nu a fost tratat deja in discutii anterioare.

11. Aveti datoria de a pastra discutiile on-topic. In caz de nevoie, puteti deschide alt topic.

12. Spam-ul, invitatiile pe alte canale si in general reclama de orice fel, atat public cat si privat, sunt interzise. Se INTERZICE fara nici un fel de exceptie, folosirea userilor de pe Forum ca mediu/tinta de publicitate sau orice alt fel de informatii ce indeamna userii sa vina/vada/cumpere/etc. un serviciu/produs/etc.

13. Sanctiunile vor fi aplicate doar in caz de stricta nevoie, preferandu-se rezolvarea amiabila a eventualelor conflicte. Daca userul care a gresit persista in comportamentul neadecvat, va fi sanctionat dupa cum urmeaza: a) avertisment, b) suspendare temporara, c) excluderea de pe forum.

Accesati forumul aici.