• User data

 • Please do not use your real name.
 • Contact info

 • Please do not use personal data inside the e-mail.
 • Login Data

 • Minimum length of 8 characters.
  The password must have a minimum strength of Medium
  Strength indicator
 • Read more about Rules for using the site.
 • Serviciu de securitate al site-ului.

  FAQ – Cum ma inregistrez pe site?

  Nick name = Reprezinta numele (porecla) dumneavoastra cu care va inregistrati, folosit ulterior si pentru logarea pe site. Acesta nu trebuie sa contina date (nume, prenume) care va pot identifica personal.
  1. E-mail = Reprezinta adresa de e-mail cu care va inregistrati, folosita ulterior si pentru logarea pe site. Nici acesta nu trebuie sa contina date (nume, prenume) care va pot identifica personal. 2. E-mail confirmation = Veti completa inca o data, pentru confirmare, adresa de e-mail pe care doriti sa o utilizati.
  1. Password = Reprezinta parola dumneavoastra cu care va veti loga ulterior pe site. Ea trebuie sa contina minim 8 caractere in care veti utiliza litere (din care cel putin o majuscula), cifre, semne. 2. Indicator complexitate = Indicatorul complexitatii parolei utilizate. Recomandat este sa ajungeti la indicatia "Strong". 3. Repeat password = Scrieti din nou parola aleasa pentru verificare.
  Reprezinta rolul dumneavoastra cu care veti naviga in interiorul site-ului. Pentru sectiunea in limba romana a site-ului va puteti alege rolul de utilizator departament punte sau utilizator departament masina. Alegerea unui rol va va da acces in toate sectiunile aferente departamentului respectiv, cat si in sectiunile comune celor doua departamente.
  1. I allow the website to collect and store the data I submit through this form = Va dati acordul ca site-ul web să colecteze și să stocheze datele pe care le trimiteti prin acest formular. 2. GDPR Communication Preferences = Doriti ca toate comunicarile care tin de protectia datelor dumneavoastra sa se efectueze prin intermediul e-mail-ului. 3. Terms and conditions = Reprezinta faptul ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului. 4. reCAPTCHA = Reprezinta o masura de protectie impotriva bot-ilor.
  Dupa inregistrare va trebui sa asteptati e-mail-ul de confirmare din partea administratorului site-ului si abia dupa aceea sa va logati pe site. Daca va logati inainte de primirea e-mail-ului, modulul de securitate al site-ului va va bloca accesul pentru 24 de ore. Dupa aceasta perioada si daca ati primit intre timp e-mail-ul de confirmare, va puteti loga pe site.
  In acest caz inseamna ca nu ati respectat politica site-ului, respectiv ati folosit la inregistrare date personale. Administratorul va va sterge contul neaprobat, urmand ca dumneavoastra sa va inregistrati din nou cu alte date care respecta politica site-ului (fara sa utilizati date personale nici pentru nick name si nici in cuprinsul adresei de e-mail cu care doriti sa va inregistrati).