In cadrul acestei sectiuni incercam sa venim in ajutorul celor care se pregatesc in vederea sustinerii examenelor de promovare in functie (brevete, certificate de capacitate maritime, maritim-portuare, fluviale), prin indrumarea user-ilor in procesul de aprofundare al disciplinelor cuprinse in programa de examinare.

session gceac75ea5 1280 I Seaman's Help

Accesul in cadrul componentelor acestei sectiuni este permisa utilizatorilor inregistrati cu rolurile de: utilizator departament masina si utilizator departament punte, functie de componenta accesata.

Exemplu: in componenta „discipline comune” vor avea acces atat utilizatorii care sunt inregistrati cu rolul de utilizator departament masina, cat si cei cu rolul de utilizator departament punte.

In celelalte componente vor avea acces doar utiliztorii din compartimentul respectiv.

La problema postata poate raspunde orice utilizator logat, in cadrul paginii de chat la disciplina unde se cere asistanta. La aceeasi problema mai poate raspunde si echipa de specialisti ai site-ului (Echipa Seamans Help – ESH). 

Daca aceste indrumari sunt considerate insuficiente de catre useri, atunci acestia pot accesa sectiunea urmatoare cea de Consiliere pentru sustinerea examenelor.

Asistenta Discipline Comune

Aici veti putea solicita asistenta, dupa inregistrare, pentru materiile comune, care fac parte din componenta majoritatii examanelor, pentru toate categoriile de brevete si certificate de capacitate.

Asistenta Discipline Masina

Aici se regasesc materiile specifice care fac parte din componenta examanelor sustinute pentru toate categoriile de brevete si certificate de capacitate din cadrul departamentului masina (mecanic si electric).

Asistenta Discipline Punte

Aici se regasesc materiile specifice care fac parte din componenta examanelor sustinute pentru toate categoriile de brevete si certificate de capacitate din cadrul departamentului punte.