In cadrul acestei sectiuni dorim sa implementam o serie de cursuri care intr-adevar sa va ajute in activitatea dumneavoastra.

Site-ul are implementata platforma Moodle (Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment) una dintre cele mai utilizate platforme open-source de Learning Management Systems (LMS), pe care o vom activa imediat ce vom putea pune la dispozitia dumneavoastra primul curs.

Modalitatile de accesare a platformei, cat si alte informatii utile vi le vom pune la dispozitie in momentul activarii acesteia si le veti gasi inserate tot in cadrul acestei sectiuni.

Cursurile nu trebuie sa se regaseasca neaparat in programele institutiilor de invatamant pe care le-ati absolvit stiut fiind faptul ca majoritatea si-au dovedit inutilitatea in activitatea dumneavoastra.

Acestea trebuie sa acopere fie tematici care nu au fost cuprinse in programele pe care le-ati parcurs pana acum si care va sunt imperios necesare in activitatea dumneavoastra, fie sa dezvolte anumite aspecte din programele parcurse pana acum, dar carora nu li s-a acordat importanta cuvenita la curs.

Mecanismul de functionare al acestei sectiuni va fi urmatorul:

a. dumneavoastra veti propune in sectiunea de Sugestii si Sesizari, la adresa de mail office@seamanshelp.com, sau accesand sectiunea de Contact, denumirea si o tematica aproximativa a cursului (ce aspecte trebuie sa cuprinda)

b. functie de numarul de cereri pe aceeasi tematica echipa ESH va trece la implementarea acestui curs, sau

c. dumneavoastra veti trimite catre site, prin aceleasi modalitati ca cele mentionate anterior, un curs complet pe care il considerati fiabil de a fi impartasit cu ceilalti utilizatori ai site-ului. In acest caz echipa ESH il va analiza si imbunatati cu ajutorul autorului si dupa o consultare prealabila a celorlalti utilizatori asupra utilitatii acestuia, va trece la implementarea lui pe site. Deasemenea pentru fiecare material trimis, utilizatorul va trebui sa faca dovada ca detine dreptul de autor asupra acestuia, dovada care va fi materializata prin completarea unui formular pe care il gasiti aici, precum si prin adaugarea unor alte documente care sa ii confirme acest drept. Materialele le puteti trimite la adresa de mail office@seamanshelp.com, fie prin intermediul aplicatiei We Transfer, fie prin intermediul Google Drive, la aceeasi adresa de mail.

d. toate aceste cursuri vor putea fi accesate, ulterior, dupa achitarea unei taxe care va avea valori diferite functie de complexitatea si durata fiecarui curs in parte. Sugestii despre durata optima a unui asemenea curs, cat si despre valoarea taxei aplicate le asteptam cu interes de la dumneavoastra prin una din modalitatile prezentate mai sus.

e. pentru cei care in urma trimiterii unui curs, acesta a fost aprobat, inainte de implementarea lui pe site, va fi incheiat un contract intre S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L. si autorul respectiv.