In aceasta sectiune dorim sa formam si sa punem la dispozitia utilizatorilor o baza de date cu tot ce considerati ca va este cu adevarat util in desfasurarea activitatii dumneavoastra la bordul navelor.

Aceasta baza de date va cuprinde urmatoarele:

1. Carti tehnice/manuale

2. Articole

3. Filmulete care au ca subiect activitatea dumneavoastra la bordul navelor (prezentari de instalatii, proceduri diverse, activitati de demontare-reparare agregate, tehnici de exploatare, precum si alte subiecte pe care le considerati utile pentru a fi prezentate aici).

4. Alte materiale pe care le considerati utile in activitatea dumneavoastra.

Daca sunteti in posesia unor asemenea materiale care si-au dovedit utilitatea in activitatea dumneavoastra, ni le puteti trimite si le vom posta pe site in asa fel incat sa beneficieze cat mai multi dintre colegi de acestea.

Procedura de inserare este urmatoarea:

1. Puteti trimite materialele la adresa de mail office@seamanshelp.com, fie prin intermediul aplicatiei We Transfer, fie prin intermediul Google Drive, la aceeasi adresa de mail.

2. Toate materialele trimise pentru a fi inserate in cuprinsul site-ului vor fi verificate inainte de catre echipa ESH asupra utilitatii continutului.