In aceasta sectiune dorim sa formam si sa punem la dispozitia utilizatorilor o baza de date cu tot ce considerati ca va este cu adevarat util in desfasurarea activitatii dumneavoastra la bordul navelor.

Aceasta baza de date va cuprinde urmatoarele:

1. Carti tehnice

2. Articole

3. Filmulete care au ca subiect activitatea dumneavoastra la bordul navelor (prezentari de instalatii, proceduri diverse, activitati de demontare-reparare agregate, tehnici de exploatare, precum si alte subiecte pe care le considerati utile pentru a fi prezentate aici).

4. Alte materiale pe care le considerati utile in activitatea dumneavoastra.

Procedura de inserare este urmatoarea:

1. Utilizatorii vor trimite materialele la adresa de mail office@seamanshelp.com, fie prin intermediul aplicatiei We Transfer, fie prin intermediul Google Drive, la aceeasi adresa de mail.

2. Pentru fiecare material trimis, utilizatorul va trebui sa faca dovada ca detine dreptul de autor asupra acestuia, dovada care va fi materializata prin completarea unui formular pe care il gasiti aici, precum si prin adaugarea unor alte documente care sa ii confirme acest drept.

3. Toate materialele trimise pentru a fi inserate in cuprinsul site-ului vor fi verificate inainte de catre echipa ESH asupra utilitatii continutului.

4. Utilizatorii carora materialele le-au fost aprobate de catre echipa ESH vor incheia in prealabil un contract cu S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.

Carti Tehnice

Clipuri Video

Materiale Diverse