S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.Lisi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care:

contravin Termenilor si Conditiilor de utilizare,

sunt in afara subiectului postat,

le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicari sau informatii prin intermediul platformelor de comunicare puse la dispozitie de seamanshelp.com este supusa Termenilor si Conditiilor de utilizare a site-ului si informatiile pot sa nu apara pe seamanshelp.com, daca acestea nu sunt aprobate de catre administrator sau de unul dintre angajatii S.C. Phoenix Martech Assistance S.R.L.

Recomandari:

Va recomandam ca atunci cand va creati ID-ul de utilizator (username sau nickname) sa folosiți o adresa de e-mail pe care o verificati in mod regulat. Ati putea fi contactat de echipa noastra.

Un spațiu liber este un spațiu sigur. Discursul instigator la ură și incitarea la violență nu vor fi acceptate.

Descurajam propagarea intolerantei. Nu vom permite victimizarea ori denigrarea unor persoane sau grupuri pe baza criteriilor care includ, dar nu se limiteaza la: rasa sau etnia, identitatea de gen, orientarea sexuala, tara sau regiunea de origine, religia, boli sau dizabilitati, statutul socio-economic. La acest capitol pot intra, printre altele: epitetele injositoare, afirmatiile care dezumanizeaza, care instiga la discriminare sau care proclama inferioritatea unui grup sau a unei persoane, in virtutea apartenentei la grupuri care sunt definite dupa criteriile sus-mentionate sau dupa alte criterii.

Numele de utilizator care sunt vulgare sau jignitoare pot atrage banarea temporara sau permanenta a utilizatorului ori stergerea comentariilor.

Folositi un limbaj civilizat. Cuvintele si expresiile licentioase pot fi moderate, indiferent daca introduceti in comentariu cifre, simboluri, semne de punctuatie ș.a.m.d.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Daca un mesaj contine lucruri pe care nu le-ati spune cuiva in fata sau pe care nu ati vrea sa le auziti de la altcineva, e un semn ca probabil nu ar trebui sa il postati.

Dezbatem si combatem, nu atacam gratuit. Ne plac dezbaterile si nu ne deranjeaza comentariile critice sau ironice. Totusi, atacurile dure la persoana, tentativele de intimidare, amenintarile sau hartuirea unor utilizatori sau a altor persoane (precum autorii articolelor, s.a.) creeaza un mediu toxic. Comentariile de acest fel va expun la riscul moderarii, stergerii sau banarii.

Pentru a da tuturor ocazia sa se exprime si a preveni deturnarea discutiei de catre una sau cateva persoane, promovam principiul „o persoana, o voce”. Va recomandam sa postati prin intermediul unui singur ID de utilizator. Daca postati comentarii de pe mai multe profiluri, este posibil să fiti banat temporar sau permanent ori sa vi se stearga comentariile.

Dacă trollati puteti fi banati. Utilizatorii care posteaza in mod repetat continut abuziv, folosind un limbaj vulgar si/sau agresiv, ce pare destinat sa inflameze, isi asuma faptul ca mesajele lor pot fi moderate ori sterse si ca ID-ul poate fi banat temporar sau permanent.

Exprimati-va, dar lasati loc si pentru altii. Va rugam sa nu postati acelasi comentariu de mai multe ori. Chiar daca mesajul nu incalca regulile, publicarea repetata a acestuia poate atrage stergerea lui si chiar banarea temporara sau permanenta a utilizatorului. Modificarea unui cuvant sau a unor cuvinte fara ca acest lucru sa schimbe semnificativ continutul mesajului nu garanteaza ca acesta va fi publicat mai mult de o data sau de două ori.

E important pentru noi sa va puteti exprima opiniile si sa transmiteti informatii. Va incurajam totusi sa comentati cu discernamant si sa nu faceti acuzatii pe care nu le puteti proba. Comentariile ce contin acuzatii grave care nu sunt dovedite ca fiind adevarate si pentru care nu exista indicii rezonabile ca ar putea fi adevarate pot fi moderate.

Va rugam sa nu folositi numele altor persoane (spre exemplu sportivi, personalitati publice s.a.) in numele vostru de utilizator. Nerespectarea acestei reguli poate atrage banarea sau stergerea comentariilor.

Comentariile trebuie sa respecte legea, inclusiv legislatia privind proprietatea intelectuala. Nici instigarea la activitati ilegale nu e permisa.

Vă rugam sa nu postati informatii personale despre alte persoane (utilizatori si nu numai) si sa nu colectati sau salvati informatii despre ceilalti utilizatori. Pentru a proteja dreptul la o viata privata, putem aplica masuri precum moderarea si banarea. Recomandam, de asemenea, sa nu postati informatii personale despre dumneavoastra.

Ne rezervam dreptul de a bana temporar sau permanent un utilizator care incalca in mod grav si/sau repetat regulile comunitatii.

Prin postarea unui comentariu, va angajati sa respectati regulile pe care le-am stabilit in aceasta pagina. In caz contrar, comentariile pot fi moderate (prin eliminarea cuvintelor / frazelor nepotrivite, cu *** sau prin alte metode) ori sterse. Va rugam sa tineți cont de faptul ca aceste reguli pot fi actualizate si sa le consultati periodic.

Prin publicarea unui comentariu, ne acordati permisiunea sa folosim continutul si informatiile aferente. Astfel, acordati proprietarilor acestui site o licenta irevocabila, permanenta, globala si sublicentiabila pentru a retine, stoca, reproduce, traduce, modifica, sterge, publica, distribui, crea produse derivate din aceste informatii, sub orice forma, prin orice mediu sau tehnologie existenta sau care va fi dezvoltata ulterior.

De asemenea utilizatorul trebuie sa inteleaga faptul ca nu poate publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii seamanshelp.com nici un fel de:

mesaj comercial nesolicitat,

mesaje cu informatii confidentiale,

mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea seamanshelp.ro,

mesaje de tip de “joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane,

orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.