In cadrul acestei sectiuni incercam sa venim in ajutorul celor care se confrunta cu o problema pentru care informatiile solicitate necesita din partea psihologului o consultatie mai amanuntita.

Cei pentru care indrumarile din sectiunea anterioara de Asistenta nu sunt suficiente, pot beneficia in cadrul acestei sectiuni, la cerere, de consultatii on line asigurate de catre psihologii din cadrul echipei ESH.

Specific acestei sectiuni este faptul ca discutiile vor fi purtate (si vizualizate) strict doar de catre un psiholog al ESH si user-ul care a solicitat consilierea.

Modul de utilizare al acestei sectiuni este urmatorul:

1. Solicitati consiliere psihologica accesand butonul de mai jos care va va permite sa trimiteti un mail direct catre noi. Mail-ul trebuie sa contina informatii cat mai detaliate despre problema cu care va confruntati in asa fel incat psihologul sa isi formeze deja o parere asupra acesteia. Deasemenea in continutul mail-ului trebuie sa introduceti si perioada aproximativa in care sunteti disponibil pentru intalnirea virtuala cu psihologul (data, ora).

2. Accesand butonul de mai sus se va deschide o pagina care va va permite sa va alegeti contul de mail pe care doriti sa il utilizati.

3. Este de preferat sa utilizati contul de mail folosit la inscrierea pe site.

4. Dupa ce ati ales contul de mail, puteti trimite direct solicitarea dumneavoastra catre noi.

5. Dupa ce veti primi confirmarea din partea noastra, achitati taxa pentru consultatie in valoare de 100 Ron/30 min sau 200 Ron/60 min, accesand unul din butoanele de mai jos:

6. La putin timp dupa confirmarea achitarii taxei veti primi pe mail, din partea psihologului, confirmarea datei si orei pentru consultatie.

7. In data si la ora convenita cu psihologul veti primi pe mail un link si o parola care va vor permite sa va conectati audio si video direct cu acesta.