In cadrul acestei sectiuni se pot loga toate categoriile de personal care isi desfasoara activitatea la bordul navelor maritime, astfel: personalul brevetat si nebrevetat din cadrul departamentelor punte si masina, mai concret, utilizatorii inregistrati pe site cu rolurile de utilizator departament masina si utilizator departament punte.

Aici se regasesc materiile comune, care fac parte din componenta majoritatii examanelor, pentru toate categoriile de brevete si certificate de capacitate.

Instructiunile de lucru in aceasta sectiune sunt urmatoarele:

1. Solicitati consilierea la disciplina respectiva accesand butonul de mai jos Solicitati Consiliere la…… disciplina dorita, care va va permite sa trimiteti un mail, in care veti specifica:

a. Disciplina la care doriti consilierea.

b. Modulul din disciplina la care doriti consilierea.

c. Data si ora la care sunteti disponibil pentru consiliere, cu o marja de 2-3 zile.

2. Accesand butonul de mai jos se va deschide o pagina care va va permite sa va alegeti contul de mail pe care doriti sa il utilizati.

3. Este de preferat sa utilizati contul de mail folosit la inscrierea pe site.

4. Dupa ce ati ales contul de mail, puteti trimite direct solicitarea dumneavoastra catre noi.

5. Dupa ce veti primi confirmarea din partea noastra asupra datei si orei, achitati taxa pentru consiliere in valoare de 100 Ron/30 min sau 200 Ron/60 min, accesand unul din butoanele de mai jos Achitati 100 Ron sau 200 Ron, corespunzator disciplinei la care doriti consilierea.

6. La putin timp dupa confirmarea achitarii taxei veti primi pe mail, din partea moderatorului, confirmarea datei si orei pentru consiliere.

7. In data si la ora convenita cu moderatorul veti primi pe mail un link si o parola care va vor permite sa va conectati audio si video direct cu acesta.

Daca sunt mai multi solicitanti la aceeasi materie se pot tine sedinte de consiliere cu mai multi utilizatori in acelasi timp, urmand aceeasi procedura.

Legislatie maritima si navala

Solicitati consiliere

Limba engleza maritima

Solicitati consiliere

Management maritim

Solicitati consiliere

Prevenirea poluarii apelor

Solicitati consiliere

Teoria, constructia si vitalitatea navei

Solicitati consiliere