In cadrul acestei sectiuni incercam sa venim in ajutorul celor care se pregatesc in vederea sustinerii examenelor de promovare in functie (brevete, certificate de capacitate).

Accesul in cadrul componentelor acestei sectiuni este permisa utilizatorilor inregistrati cu rolurile de: utilizator departament masina si utilizator departament punte, functie de componenta accesata.

Exemplu: in componenta „discipline comune” vor avea acces atat utilizatorii care sunt inregistrati cu rolul de utilizator departament masina, cat si cei cu rolul de utilizator departament punte.

In celelalte componente vor avea acces doar utiliztorii din compartimentul respectiv.

Cei pentru care indrumarile din sectiunea anterioara de Asistenta pentru sustinerea examenelor nu sunt suficiente, pot beneficia in cadrul acestei sectiuni, la cerere, de meditatii on line la materiile cuprinse in programele de examinare.

Consilierea va fi sustinuta pe o platforma care va asigura conectarea audio si video dintre dumneavoastra si moderatorul disciplinei respective.

Pentru ca totul sa se desfasoare fara probleme, trebuie sa urmati instructiunile din componentele respective.

Consilierea va fi asigurata de catre membrii ESH care detin atat cunostiintele cat si experienta practica de vapor in cadrul disciplinelor respective.

Taxa pentru aceste consilieri este de 100 Ron/30 min sau 200 Ron/60 min.

Specific acestei sectiuni este faptul ca discutiile vor fi purtate (si vizualizate) strict doar de catre un membru al ESH si un user (sau mai multi, functie de cereri).

Consiliere Discipline Comune

Aici se regasesc materiile comune, care fac parte din componenta majoritatii examanelor, pentru toate categoriile de brevete si certificate de capacitate.

Consiliere Discipline Masina

Aici se regasesc materiile specifice care fac parte din componenta examanelor sustinute pentru toate categoriile de brevete si certificate de capacitate din cadrul departamentului masina (mecanic si electric).

Consiliere Discipline Punte

Aici se regasesc materiile specifice care fac parte din componenta examanelor sustinute pentru toate categoriile de brevete si certificate de capacitate din cadrul departamentului punte.