In cadrul acestei sectiuni toti utilizatorii logati pe site pot solicita doctorilor din echipa ESH informatii in acordarea unei asistente de urgenta intr-o problema medicala sau chirurgicala.

Daca rezolvarea problemei solicitate necesita o cantitate mai mare de informatii in stabilirea unui diagnostic cu acuratete ridicata, doctorul poate indruma userul sa acceseze sectiunea urmatoare cea de Consultatii.

Specific acestei sectiuni este faptul ca discutiile vor fi purtate (si vizualizate) strict doar de catre un doctor al ESH si user-ul care a solicitat consultatia.

Modul de utilizare al acestei sectiuni este urmatorul:

1. Solicitati asistenta medicala accesand butonul de mai jos care va va permite sa trimiteti un mail direct catre noi. Mail-ul trebuie sa contina informatii cat mai detaliate despre afectiunea suferita (simptome, tratamente in derulare, etc.) in asa fel incat doctorul sa isi formeze deja o parere asupra acesteia. Deasemenea in continutul mail-ului trebuie sa introduceti si perioada aproximativa in care sunteti disponibil pentru intalnirea virtuala cu doctorul (data, ora).

2. Accesand butonul de mai sus se va deschide o pagina care va va permite sa va alegeti contul de mail pe care doriti sa il utilizati.

3. Este de preferat sa utilizati contul de mail folosit la inscrierea pe site.

4. Dupa ce ati ales contul de mail, puteti trimite direct solicitarea dumneavoastra catre noi.

5. La putin timp dupa aceasta veti primi un mail de la doctorul de serviciu care va contine confirmarea datei si orei programarii.

6. In data si la ora convenita cu doctorul veti primi pe mail un link si o parola care va vor permite sa va conectati audio si video direct cu acesta.